Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 73.908
- 23.464
- 3.723
Muhammed Safa Eker neredesin kardeşim?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle birşey olmaz kardeşim üzgünüm@Muhammed Safa Eker kardeşimi sakın diskalifiye etmeyin. Şarkısına talibim. Puanları da hemen göndereyim.
Öyle birşey olmaz kardeşim üzgünüm![]()
Çünkü son puanlama çok kritik kardeşim o yüzdenNasıl olmaz? Daha önce çok iyi hatırlıyorum diskalifiye olan bir yarışmacının yerine (Murat abiydi sanırsam) Emrah puanlama yapmıştı. Emrah'a oluyor da bana neden olmasın? Nedir senin bu halkın düşmanlığın?![]()
Çünkü son puanlama çok kritik kardeşim o yüzdenTüm puanları işledim sadece biri kaldı ve 5 yarışmacının matematiksel olarak şampiyonluk şansı bulunuyor
![]()
19:30 son kardeşim ondan sonra daha da beklemem çünkü CL finali var açık kanalda şöyle keyifli keyifli Viva Barça'yı Messi Reis'i izlemek istiyorumÖndeysem bitir abi.
Değilsem bekleyelim sabaha kadar.![]()
Öndeysem bitir abi.
Değilsem bekleyelim sabaha kadar.![]()
Çünkü son puanlama çok kritik kardeşim o yüzdenTüm puanları işledim sadece biri kaldı ve 5 yarışmacının matematiksel olarak şampiyonluk şansı bulunuyor
![]()
19:30 son kardeşim ondan sonra daha da beklemem çünkü CL finali var açık kanalda şöyle keyifli keyifli Viva Barça'yı Messi Reis'i izlemek istiyorum![]()
Bir doymadın kardeşim ya. Nasıl bir hırstır bu![]()
Kellemi mi alacan?Öyle olsun. Seni yazdım bir kenara abi. Yarışmadan sonra buralarda ol.![]()
Kellemi mi alacan?![]()
AhahahahahSen hala bir kellen olduğunu mu iddia ediyorsun? Bence artık çoktan alındı.![]()