59. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Uğur İz!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şarkılarını gönderenleri ilk mesajda güncelledim. Şarkısını göndermeyen 3 yarışmacı kaldı :)
Muhammet Nazım Mert GÜLMEZ Burak Pakdemir haydi beyler şarkılarınızı bekliyorum. Gönderin ki bir an önce playlist linkini paylaşayım :)

Öncekilerin kazananlarının toplu olarak bulunduğu bir yer var mı? Yoksa da bence olması lazım, ona göre seçecem elimdekilerden.

Öncekilerin kazananlarının toplu olarak bulunduğu bir yer var mı? Yoksa da bence olması lazım, ona göre seçecem elimdekilerden.
Buna bende katılıyorum zahmet olmazsa önceki dereceye giren şarkıların olduğu bir liste olsa çok kullanışlı olur.
Şu ana kadar derece yapan tüm şarkıların listesi burada; https://www.gscimbom.com/forum/f121-yarismalar-forumu/gsc-eurovision-hall-of-fame-112502/

Şarkıları gönderme süresi saat 23:00'e kadardı ilk mesajda yazıyor. Bundan dolayı biraz daha seri olalım renkdaşlar :) Bir an önce listeyi paylaşayım.

Mert GÜLMEZ Burak Pakdemir şarkılarınızı bekliyorum beyler haydi süreyi aştık zaten :) 10-15 dakika içerisinde şarkılar gelmezse diskalifiye etmek zorunda kalacağım :)

Gönderdim ben de, ben puanlama zamanıyla karıştırdım yollama zamanını o yüzden geç oldu. Kusura bakmayın.

Tüh be dışarıdayım. Tapatalk da bildiri de gelmedi :(:(

Muhammet ve Mert yolladı :) Burak Pakdemir kardeşim de gelmiş o da yollayacaktır diskalifiye olacak gibi duruyordu ama son anda yetiştiler :D

2.ve 3.yarın belli olsunda ödüllerimizi ekleyeyim profillerimize :H

arkadaslar sarkılarımızı gönderelim lütfen yoksa forumdan banlayabiliriz :D

Tamamdır arkadaşlar :) Gecikmeler yaşandı ama nihayet şarkılar tamamlandı. Birazdan playlisti paylaşıyorum az daha sabır lütfen :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt