59. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Uğur İz!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzun bi ara ve bugunki rötarımdan sonra şarkımı yolladım
Sizi 1.Olma hayaliyle görmek çok eğlenceli olacak :asd22:

Playlist ilk mesajda beyler :) Herkese başarılar ve iyi dinlemeler :)

Unutmayın lütfen puanlarınızı yarın saat 19:00'a kadar göndermeniz gerekmektedir... Aksi taktirde diskalifiye olursunuz.

Bir uyarı daha; Listede gözden kaçan yasaklı bir şarkı varsa eğer lütfen buraya değil özelden bana yazınız :)

Person of interest izleyenlerden puan almaya calısan arkadaşı tebrik ederim :asd:

ben bir çaylak olarak sormak istiyorum vereceğimiz puanları buradan mı veriyoruz yoksa özel mesaj mı :(

Puanlarımı yolladım.

Herkese başarılar...

Herkese bol şans, tek bir favorim var listede :D

Murat Kayanda Erman Türker mention için teşekkürler agalar. Kusura bakmayın işim vardı biraz. Zaten yarışma havamda da değilim. Feci depresyondayım.
Aynı durgunluk bende de var Aslan. Ben orta yaş bunalımı geçiriyorum galiba. Herşey bana batıyor. Mevsimsel depresif olabilir mi acaba ya da yaşlanıyorum galiba. Emekli olmuş ve boşluğa düşmüş devlet memuru tavırları takılıyorum bu aralar.

GT-I9300 Tapatalk

Herkese bol şans, tek bir favorim var listede :D

bcme1.gif

Aynı durgunluk bende de var Aslan. Ben orta yaş bunalımı geçiriyorum galiba. Herşey bana batıyor. Mevsimsel depresif olabilir mi acaba ya da yaşlanıyorum galiba. Emekli olmuş ve boşluğa düşmüş devlet memuru tavırları takılıyorum bu aralar.

GT-I9300 Tapatalk

Abi görende 60-70 yaşındasın sanır. :D Ne yaşlanması. 36 yaş neki? :D Duygun Yarsuvat 170 yaşında Galatasaray başkanı oldu. Sen daha yolun başındasın. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt