59. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Uğur İz!!

@Uğur İz @Burak Pakdemir @furkan tebrikler beyler.

Erman Demirören bir porsuk olarak kedilere kupaya vermeni bekliyoruz:D
fft16_mf2261842.Jpeg

Dereceye girenleri tebrik ediyorum.

Erman ağabey teşekkürler yarışma için.

Tebrikler beyler :hat:

Uğur İz Tebrikler, kapakları takmışsın. :D
Erman Türker Nasılsın, sağlığın sıhhatin yerinde mi ? Çarpıntı falan yoktur inşallah :D

Malumun olduğu üzere kediler olarak; Sparta Prag'ı, Sparta'da yenmiş gibi olduk.

Güldük eğlendik. Şimdi @Erman Türker e verdiğimiz likeleri tek tek geri alma vakti geldi beyler. Saldırın.:D
@Uğur İz Tebrikler, kapakları takmışsın. :D
@Erman Türker Nasılsın, sağlığın sıhhatin yerinde mi ? Çarpıntı falan yoktur inşallah :D

Malumun olduğu üzere kediler olarak; Sparta Prag'ı, Sparta'da yenmiş gibi olduk.
Destekliyorum. :asd22:
hqdefault.jpg

:D :D :D

@Uğur İz Tebrikler, kapakları takmışsın. :D
@Erman Türker Nasılsın, sağlığın sıhhatin yerinde mi ? Çarpıntı falan yoktur inşallah :D

Tarafsız olmayı, şikenin kökünü kazımayı ve rakiplerimizi alkışlamayı da en iyi biz biliriz biz...

B. Arda Aycan ağabey senin hafızan maşallah fil. Simply The Best daha önce yarıştı mı? Yoksa seninle konuştuğum için hafızam mı yanılttı. Ama geçen hafta yasaklı listesinde görmüştüm %90 eminim.

Eline sağlık Erman. Yalnız Mehmet' i beni, Aslan' ı yarışmaya almamak için türlü türlü ali cengiz oyunlarını farketmedik değil.:D
Vallahi ani oldu :D Aniden karar alındı ve açalım dedi yönetim kademesi ben de açtım hemen çünkü bu yarışmayı yapmasaydım bir daha en az 1 ay yarışma yapamayacağım için uzak kalacaktım :D O yüzden fırsatı değerlendirmek istedim ben de ama nereden bilelim yarışmanın gediklilerinin forumda olmadığını :D

Kediler yine show yapmış, tebrikler @Uğur iz :hat:

Benim favorim Murat' ın şarkısıydı, 10. olmuş :)

Beyler 60'ı açın da katılamayanlar katılsın yav. :D

Yarınki moral bozukluğuna da iyi gelir hem. :asd22:

Geri
Üst Alt