59. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Uğur İz!!

Vallahi ani oldu :D Aniden karar alındı ve açalım dedi yönetim kademesi ben de açtım hemen çünkü bu yarışmayı yapmasaydım bir daha en az 1 ay yarışma yapamayacağım için uzak kalacaktım :D O yüzden fırsatı değerlendirmek istedim ben de ama nereden bilelim yarışmanın gediklilerinin forumda olmadığını :D

Zamanlamayı nasıl ayarladıysan artık bildiğin saniyeler ile kaçırdım, ardından Muhammed diskalifiye oldu ve mention attın, o zaman da kasanın fanını değiştiriyordum. :D

Neyse artık bir kenara yazdık, vakti zamanı gelince intikamı alınır elbet :D

@B. Arda Aycan ağabey senin hafızan maşallah fil. Simply The Best daha önce yarıştı mı? Yoksa seninle konuştuğum için hafızam mı yanılttı. Ama geçen hafta yasaklı listesinde görmüştüm %90 eminim.

Yasaklı değildi. The Best' i konuştuğumuz için yasaklı sanıyorsun sanırım. Bonnie Tyler yorumunu konuşmuştuk ama.

Zamanlamayı nasıl ayarladıysan artık bildiğin saniyeler ile kaçırdım, ardından Muhammed diskalifiye oldu ve mention attın, o zaman da kasanın fanını değiştiriyordum. :D

Neyse artık bir kenara yazdık, vakti zamanı gelince intikamı alınır elbet :D
Kasanın fanını değiştirecek başka zaman bulamadın mı kardeşim :D

@Uğur İz @Burak Pakdemir @Furkan Erbaş tebrikler aslan parçaları.

Burak, abinin intikamını aldın kardeşim. Artık huzur içinde yatabilirim.
@Erman Türker Alpay'ı sondan üçüncü olarak kürsüye çıkararak hem kendi, hem de Alpay'ın kellesini kurtardın. :D

Bu arada @Alpay Asma bu senin için.
:dance::dans:

Gel katıl bize eş başkanımız ol Aslan yol yakınken. :)

Kedilere açık çek veriyorum. Bütün lobiler birleşsin. :Dd

Bitsin artık bu geyikkkkk. :D

60. Eurovision son yarışma olsun diyenler like. :D

2.likten beni 13.lüğe düşüren ve bana puan vermeyen herkese myc geliyor.Bitiricem hepinizi!!!111!!1!

Yine mi be yine mi :red:

Tam 30 yarışma oldu şampiyon olamayalı.

19. puanımız @Furkan Erbaş’dan geliyor. Kendisinin bir de notu var :)
-------------------------------------------------------------------------------------
12-Jessie J - Price Tag ft. B.o.B
10-Neşet Ertaş – Yolcu
8-Kurtalan Ekspres Ft. Hayko Cepkin - Yeni Bir Gün
7-Lena Chamamyan - Sareri Hovin Mernem
6-İbrahim Tatlıses – Beni Benden Alırsan
5-Tina Turner - Simply the Best
4-Sean Paul - Got 2 Luv U Ft. Alexis Jordan
3-Farid Farjad - Robabeh Jan
2-Hinder - Without You
1-Kathryn Williams - Soul To Feet

DİPNOT: HIZLI VE ÖFKELİ filminde çalan şarkının yarışmada haksızlık yaratacağını düşünüyorum çünkü herkesin paunlama listesinde illaki bir boş puan kalıyor oraya en uygun yazılacak şarkı konumuna geliyor mesala bütün puanlamaları verdik 7 puan boş herkesin aklına ulan bu puanı hızlı ve öfkeliye verim diye geçinir tabi bu benim kendi görüşüm.

ama ben dedim yasaklı listesindeyse değiştireyim dedim üstelik 17. olmuşum yani başarılı değil

14. olmuşum.Bu kadar lobi ve dalavereye rağmen idare eder.:D
Bu arada birincide benim adaş olmuş tebrikler.:)

Geri
Üst Alt