- 14 Haziran 2009
- 28.932
- 12.994
- 2.698
Eyw. kardeşimSağlık olsun Bidahakine inşallah herkes, teşekkür ederimeline sağlık @Erman Türker abicim

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eyw. kardeşimSağlık olsun Bidahakine inşallah herkes, teşekkür ederimeline sağlık @Erman Türker abicim
Vallahi ani olduAniden karar alındı ve açalım dedi yönetim kademesi ben de açtım hemen çünkü bu yarışmayı yapmasaydım bir daha en az 1 ay yarışma yapamayacağım için uzak kalacaktım
O yüzden fırsatı değerlendirmek istedim ben de ama nereden bilelim yarışmanın gediklilerinin forumda olmadığını
![]()
@B. Arda Aycan ağabey senin hafızan maşallah fil. Simply The Best daha önce yarıştı mı? Yoksa seninle konuştuğum için hafızam mı yanılttı. Ama geçen hafta yasaklı listesinde görmüştüm %90 eminim.
Kasanın fanını değiştirecek başka zaman bulamadın mı kardeşimZamanlamayı nasıl ayarladıysan artık bildiğin saniyeler ile kaçırdım, ardından Muhammed diskalifiye oldu ve mention attın, o zaman da kasanın fanını değiştiriyordum.
Neyse artık bir kenara yazdık, vakti zamanı gelince intikamı alınır elbet![]()
Yasaklı değildi. The Best' i konuştuğumuz için yasaklı sanıyorsun sanırım. Bonnie Tyler yorumunu konuşmuştuk ama.
Evet doğru o zaman. Uğur kazanmasa bana kalacaktı ihale.![]()
@Uğur İz @Burak Pakdemir @Furkan Erbaş tebrikler aslan parçaları.
Burak, abinin intikamını aldın kardeşim. Artık huzur içinde yatabilirim.
@Erman Türker Alpay'ı sondan üçüncü olarak kürsüye çıkararak hem kendi, hem de Alpay'ın kellesini kurtardın.
Bu arada @Alpay Asma bu senin için. :dance:![]()
@Uğur İz @Burak Pakdemir @Furkan Erbaş tebrikler aslan parçaları.
Burak, abinin intikamını aldın kardeşim. Artık huzur içinde yatabilirim.
@Erman Türker Alpay'ı sondan üçüncü olarak kürsüye çıkararak hem kendi, hem de Alpay'ın kellesini kurtardın.
Bu arada @Alpay Asma bu senin için. :dance:![]()
Bu saatte ne yatması oğlum, Aslan dedik bağrımıza bastık tavuk çıktın![]()
Gel katıl bize eş başkanımız ol Aslan yol yakınken.
Kedilere açık çek veriyorum. Bütün lobiler birleşsin.d
Bitsin artık bu geyikkkkk.![]()
Yine mi be yine mi
Tam 30 yarışma oldu şampiyon olamayalı.
19. puanımız @Furkan Erbaş’dan geliyor. Kendisinin bir de notu var
-------------------------------------------------------------------------------------
12-Jessie J - Price Tag ft. B.o.B
10-Neşet Ertaş – Yolcu
8-Kurtalan Ekspres Ft. Hayko Cepkin - Yeni Bir Gün
7-Lena Chamamyan - Sareri Hovin Mernem
6-İbrahim Tatlıses – Beni Benden Alırsan
5-Tina Turner - Simply the Best
4-Sean Paul - Got 2 Luv U Ft. Alexis Jordan
3-Farid Farjad - Robabeh Jan
2-Hinder - Without You
1-Kathryn Williams - Soul To Feet
DİPNOT: HIZLI VE ÖFKELİ filminde çalan şarkının yarışmada haksızlık yaratacağını düşünüyorum çünkü herkesin paunlama listesinde illaki bir boş puan kalıyor oraya en uygun yazılacak şarkı konumuna geliyor mesala bütün puanlamaları verdik 7 puan boş herkesin aklına ulan bu puanı hızlı ve öfkeliye verim diye geçinir tabi bu benim kendi görüşüm.