Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@B. Arda Aycan Gece yarışma olacak büyük ihtimalle abi, buralarda olursan sevinirim,sakata gelmeyelim sonra.![]()
Sıkıntı yok. Yarışma bizim![]()
Sanırım boşuna heyecan yaptık abi, baksana saat 00:30 tık yok.![]()
Emrah şikecidir mikecidir ama sözünün eridir, Sahurvizyon yapacam dediyse yapar![]()
Emrah bak garanti olsun yerim, bekledim tüm akşam. Yarın akşam evde yokumEve yeni geldim ama bence de yarın geceye bırakalım bu işi![]()
Aslında erken gelirdim ama misafirlerim vardı onları yolcu ettim geciktim o yüzdenEmrah bak garanti olsun yerim, bekledim tüm akşam. Yarın akşam evde yokum![]()
O ne lan SahurovisionSahurovision yapariz adminim sorun degil.
Tamam sorun değil ama bak yarın denk gelmezsem Tapatalk dan, wildcard isterim yarışma içinAslında erken gelirdim ama misafirlerim vardı onları yolcu ettim geciktim o yüzden
O ne lan Sahurovision
Sent from my SGH-I337M
Yaşıyorum birader seni hiç görmüyorum buralardaFutbolcu.
Sen nerdesin birader. Yaşiyonmu sen Turabici.
Yaşıyorum birader seni hiç görmüyorum buralarda
Sent from my SGH-I337M
Bugün hatırladın iyi sadece yarışmadan yarışmaya seni görüyörumYolu unuttum ondandir.
@Ozan Tokgöz @Ayberk Çetin @Serdar Alp Poyraz @Murat Kayanda ağabeylerim, kardeşlerim ve tüm porsukdashlarım desteklerinizi ve katılımlarınızı bekliyorum.![]()
Yetişebildik mi geç mi kaldık nedir durum?![]()