59. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Uğur İz!!

Bana niye sormadın ? Bundan böyle tavrım çok daha farklı olacak sana karşı, yakışmadı...
Mehmet ağabey inan sana soracaktım, etiketlemeyi beceremiyorum:D origamiden alıntılayacaktım şimdi konu dışı olsun istemedim zaten Arda ağabeyle birlikte herkese yönelttiğimi belirttim kaldı ki ilgin ve bilgin olduğunu tahmin ediyordum zaten hedef kitleye ulaşmışım işte:D

Yarışma konusunda efendi kişiliğimizi bozmamak adına kelle almak gibi tehditlerde bulunmuyoruz diye kimse gücümüzü test etmesin gerekirse nota veririz.

Mehmet ağabey inan sana soracaktım, etiketlemeyi beceremiyorum:D origamiden alıntılayacaktım şimdi konu dışı olsun istemedim zaten Arda ağabeyle birlikte herkese yönelttiğimi belirttim kaldı ki ilgin ve bilgin olduğunu tahmin ediyordum zaten hedef kitleye ulaşmışım işte:D

Yarışma konusunda efendi kişiliğimizi bozmamak adına kelle almak gibi tehditlerde bulunmuyoruz diye kimse gücümüzü test etmesin gerekirse nota veririz.

İlhan İrem candır yav, niye öyle ezikledin ki adamı :D deniz görmüş Mustafa Topaloğlu benzetmene istemsiz güldüm ama hiç alakası yok bence, yukarıda Arda abinin yazdıklarına katılıyorum. Oda tv'ye ara ara yazı yazıyor, oku istersen, sende seversin bence.

İlhan İrem candır yav, niye öyle ezikledin ki adamı :D deniz görmüş Mustafa Topaloğlu benzetmene istemsiz güldüm ama hiç alakası yok bence, yukarıda Arda abinin yazdıklarına katılıyorum. Oda tv'ye ara ara yazı yazıyor, oku istersen, sende seversin bence.
Yaşım gereği biraz uzak kaldığım bir isim diyebiliriz açıkçası dinlediğim şarkıları epey hoş söylemek gerekirse hoş bir tınısı var genel olarak. Yanılmıyorsam kliplerinin yönetmeni kendisiymiş öyle okumuştum ve epey ilginç yani özellikle en meşhur şarkılarından "anlasana" bile. Dini inancı olmadığını kendisi ifade etmiş zaten, bazıları bizi uzaylıların dünyaya getirdiğine onların yarattığı bir form olduğumuza inandığını iddia etmiş "kuklacı amca" şarkısına ithafen açıkçası çok ütopik geldiği için eni konu üstüne düşmedim ve üstün körü bilgimle o etiketi uygun gördüm boş bulunarak arkasında duracağım bir söylem değil:D Bizim hoca fazla dindar bir insandı belki o yüzden bire beş katarak konuşmuştur ama bilemedim.

Şaka maka ara çok oldu gerçekten. Özledik o mor puan tablosunu.

GT-I9300 Tapatalk

sn Emrah Yıldırım Erdoğan bu akşam da yarışma yapmayacağı halde yarışmaya el koyacağımı, akşam kayıtlar için başlığı açacağımı bilginize sunmak isterim.

Çok şarkı var aklımda ama hiç biri şampiyon olmaz gibi duruyor. :(

Kurudum resmen. Yardımcı olun beyler.

Geri
Üst Alt