- 4 Temmuz 2013
- 6.837
- 1
- 753
Tamam, anladım. Emrah'a zarf attın yani. Bakalım Emrah senin mektubunu okuyacak mı?Formalite icabı da olsa Emrah'ın bir mesaj yazmasını bekleyelim.Sonra yayalım.

GT-I9300 Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamam, anladım. Emrah'a zarf attın yani. Bakalım Emrah senin mektubunu okuyacak mı?Formalite icabı da olsa Emrah'ın bir mesaj yazmasını bekleyelim.Sonra yayalım.
Bildiğin ESC değil mi Halk Vizyon falan değil.![]()
Tamam, anladım. Emrah'a zarf attın yani. Bakalım Emrah senin mektubunu okuyacak mı?![]()
GT-I9300 Tapatalk
Bizzat 60. yarışma lan. Ne HalkVizyon'u.Yetkim var. El koyuyorum diyorum. Sen HalkVizyon diyorsun.
60. yarışma için beni şampiyon yap bir yarışmaya katılmam. Var gücümle de seni desteklerim sonra ki yarışma da
Ne dersin? Win-Win.![]()
Ne yanar döner adamsın lan senBari şu mübarek ayda böyle şeylerden uzak dur.
Resmen darbe kokusu alıyorum. Bakalım, darbe kanlı mı olacak, yoksa kansız mı olacak. Çok kişinin kellesi gidebilir çok.Okuyacak. Başka şansı yok. Aksi takdirde kellesinin hazin sonunu o da çok iyi biliyor.![]()
Siyasete girecek adamdım da harcadılar beni Aslan'ım.
Her türlü itlik, hergelelik bizde çok şükür.![]()
Resmen darbe kokusu alıyorum. Bakalım, darbe kanlı mı olacak, yoksa kansız mı olacak. Çok kişinin kellesi gidebilir çok.![]()
GT-I9300 Tapatalk
Madem Emrah yazmamış ben yazayım bari;Okuyacak. Başka şansı yok. Aksi takdirde kellesinin hazin sonunu o da çok iyi biliyor.![]()
Sen ne zaman yarışma yapmıştın kiBundan sonra ne yarışma isteğinde bulunurum ne de yarışma yaparım. Kesin bilgi.![]()
Sen ne zaman yarışma yapmıştın ki![]()
![]()
Bundan sonra ne yarışma isteğinde bulunurum ne de yarışma yaparım. Kesin bilgi.![]()
Şimdi onlar düşünsün kardeşim![]()
Aynen.Ama yapılan doğru değil bence. En son yarışmadan 1 ay geçti neredeyse. Üstelik Ramazan ayındayız. Daha sık yapılacağına hiç yapılmıyor. Emrah kardeşim bir an önce 60. yapmalı ki, sonra yapmak isteyen diğer arkadaşların önü açılsın. Emrah 60. yapamıyor diye başka yarışma da yapılmıyor.