59. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Uğur İz!!

Söz konusu ESC ise gerisi teferruattır. Görevden kaçmayız lakin fazla talep yok gibi :D

Millet agar.io'ya sardı unuttu forum efsanesini. :D Hey gidi hey. Eskiden buralar dutluktu.

Yok artık :oley: 122. ESC'yi sen düzenlersin artık kardeşim :D :D

Organizasyon işlerinde bayağı kötüyüm abi. @Tuncay Tum'un 10 yarışmada yaptığı hatayı ben bir yarışmada yapabilirim. :D

Bir daha Eurovision olmaz diye korkuyorum biraz da.

Tabi bir de 59 yarışmanın 55-56'sına katılmış olmanın durumu da var . :D

122. çok yakın değil mi yahu şöyle bir 200 olsun en azından. :D

uwsib9.jpg

Eskiden böyle bir yarisma vardi simdi ise

ruhuna-el-fatiha.jpg

Yok mu su mübarek günlerde yarisma düzenleyerek hayir dualarini kapmak isteyen bir mümin?

Aslan, Arda Ağabey,Tuncay online. Ne bekliyosun helva yapsasana, helva yapsana ey organizatör :D

Eurovision gibi güzide bir yarışmayı ne hale getirdiniz. Bu başlığı görünce utanıyorum artık.

Harbiden yahu ne oldu bu yarışmaya? :D

Transfer yapmayan yönetimden betersiniz yeminle. :oley:

Şehir dışındaydım bir süre bende yarışma yapmayı istiyorum ama vakit sıkıntısı çekiyorum güzel insanlar.

Forumdaki genel tansiyonun düşmesi için yarışmaya ihtiyaç var bence.

Şöyle yapabiliriz, yarışma kayıtlarını gündüz alırım playlist falan gündüz gelir.Puanları müsait olduğumda ya da benim yerime bir mod arkadaşımız hesaplar :D ben de gece açıklarım

Transferde ki saçmalıkları tartışmaktan buraya girecek mecal bile kalmıyor cidden artık.

Yoksa söke söke alırdı millet yarışmayı diye düşünüyorum. :)

Şöyle yapabiliriz, yarışma kayıtlarını gündüz alırım playlist falan gündüz gelir.Puanları müsait olduğumda ya da benim yerime bir mod arkadaşımız hesaplar :D ben de gece açıklarım

Olur olur

7 gün 7 gece yarışalım :asd22:

Geri
Üst Alt