- 14 Haziran 2009
- 28.932
- 12.994
- 2.698
Hesapta geçen haftasonu 60. yarışmayı yapmıştık

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hesapta geçen haftasonu 60. yarışmayı yapmıştık![]()
![]()
Defansın hatalı geri pasını şimşek gibi araya girerek iyi değerlendiren Barış müthiş bir vuruşla topu ağlara gönderdi ,,,,,,, Erman Türker cevap bekliyoruz !Sen niye yapmiyon abi. Yap 1 taneD
Çalışmıyorken evdeyken yapılıyor da çalışmaya başlayınca zor kardeşimSen niye yapmiyon abi. Yap 1 taneD
Golü yedik mi şimdi hocamDefansın hatalı geri pasını şimşek gibi araya girerek iyi değerlendiren Barış müthiş bir vuruşla topu ağlara gönderdi ,,,,,,, @Erman Türker cevap bekliyoruz !
Senin şu kör olasıca tezin yaz ayları da mı devam ediyor kardeşimYarışma yaz ayları hep az oluyor.![]()
Bir ay daha yarışma olmaz gibi duruyor![]()
Malesef kardeşim bu aralar benden hayır beklemeYap ağabey şampiyonluk kazanmam lazım sunum öncesi.![]()
Alpay yap bi yarisma hadi kocum![]()
Bir aralar artık uzun bir süre yarışma yapmayalım tadı kaçtı minvalinden birşeyler de söylemiştin değil mi kardeşim?Ben mi hiç yakıştıramadım kendime.
Bana kalacak diye 1 aydır uplamıyorum konuyu.![]()
Bir aralar artık uzun bir süre yarışma yapmayalım tadı kaçtı minvalinden birşeyler de söylemiştin değil mi kardeşim?![]()
Yakaladım sorumluyu çökün
![]()
Alpay yarışma konusunu açacam dedi kesin bilgi yayalım