5'te 5 Yap Şampiyon Ol

Ben bu yil basaksehirin acayip desteklendigini goruyorum.

Aman dikkat !!

Dursundan kalan buyuk mac kazanamama adetimize hala son veremedik. Trabzona koyarak baslariz umarim.

arenada çaktık mı kısmını konuşmaya bile gerek yok öyle birşey olursa zaten şampiyonuz ama bakıyorum fikstürlere bjknin evinde puan kaybetme ihtimali zayıf yani gidip de alanyaya falan puan vereceklerini sanmam.. Deplasmanları zorlu Osmanlı düşme potasında Akhisar okan hocamın gazıyla zorlar diğeri de biziz zaten..Bjk bence evinde max. 1 beraberlik alır onlaın yolunu deplasmandaki 3 maç çizecek..

Deplasmanda versinler oda yeter bize ama içerdede puan kaybedecekler bence

önemli olan gelen o iki mac alirsak o morel ile basak la final oynariz kendi sahamizda ve o morel ile de aliriz maci.
orda sampiyonluk biter.
dedigim gibi gelen iki mac, hatta gelen mac kendi sahamizda trabzonu yeneriz ins. o hafta basak deplasmanda puan birakirsa bile cok büyük avantaj olur.
gencler maci iyi bir konsantrasyon ve ondan sonra basak maci finish !

bjk macina kalmaz bile formalite olur.
eger böyle olursa maclar tabiki !

Son düzenleme:
TS 3
GB 3
Baş 1
Ala 3
Bjk 1

yeterli olur

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Gittigim 7 GS maci da berabere bitti ve büyük ihtimal Bjk macina gidicem beyler oraya bir 1 puan yazin :(

söyle düsün bjkye yenilmiyoruz. Puan farki ayni kaliyor

Başakşehir Trabzon bizim rakibimiz olacak takım değiller çıkıp aslanlar gibi bam bam bam vurup geçmeliyiz Beşiktaş maçına kadar kayıpsız galibiyet serisi ile gittikten sonra Arena'da bir tinerci katliamı yapıp şampiyonluğu perçinlemeliyiz.

Şu yavşak ts yi yenelim gençlere puan verelim illa birine puan vereceksek en azından kümede kalırlar sayemizde.

Terim'le 2012'de içerde bunları yenememiştik sanırım 2 maçta da.Bunlara şansımız son senelerde tutmuyor enteresan şekilde,yine 45-50 bin oluruz ezeriz diyoruz da takılabiliriz hiç belli olmaz.Başak ve Bjk'yi yeneceğimizden şüphem yok ama.

Terim'le 2012'de içerde bunları yenememiştik sanırım 2 maçta da.Bunlara şansımız son senelerde tutmuyor enteresan şekilde,yine 45-50 bin oluruz ezeriz diyoruz da takılabiliriz hiç belli olmaz.Başak ve Bjk'yi yeneceğimizden şüphem yok ama.

Papaz her zaman pilav yemez patlıyacaz bu sefer bunlara

Gençlerbirliği deplasmanında kazanacağımızı düşünüyorum ama Trabzon maçı bence hiç kolay maç olmayacak, deplasmanda Fener' e de, Beşiktaş' a da, Başakşehir' e de yenilmediler.

Artık 8 tane final maçı kalmış, Galatasaray' ın bu 8 maçın tamamını kazanması da sürpriz falan olmaz. İpler bizim elimizde, çıkıp, oynayıp, kazanıp, yolumuza bakacağız başka çaresi yok.

Recete basit Trabzon'a cak, Besiktas ve IBB maclarindan en az 4 puan al keyfine bak.

Trabzon veya Gençler olur diye düşünüyorum.

gençlere de leş gibi oynuyor bu ara ama ümit dombilisinden her daim korkmuşumdur..Sessegnon dışında eli ayağı düzgün topçuları yok skuletic dünyaları kaçırıyor aydın serdar manu mental olarak tırt..ahmet oğuz bir ara iyyidi şimdi tarık gibi olmuş.. Özellikle skuletic fizikli bir adam bizim defansı zorlayabilir umarım bitiricilik sorunu aynen devam eder

İçeride Başakşehir ve Beşiktaş’ı yenersek 2 beraberlik bile kurtarır onun haricindeki 2 maça. O 2 maç çok önemli.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ne olursa olsun Trabzonspor, Başakşehir ve Beşiktaş’ı eze eze yenmeliyiz. Çok kalktı o koca götleri. Twitter’a girmek istemiyorum bunlar yüzünden.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Trabzon, Başakşehir ve tinercilerle olan maçlarda 9 puanımız garanti gibi. Ama deplasmanlardan pek emin değilim puan kaybedersek yine deplasmanlarda takılırız

Ne olursa olsun Trabzonspor, Başakşehir ve Beşiktaş’ı eze eze yenmeliyiz. Çok kalktı o koca götleri. Twitter’a girmek istemiyorum bunlar yüzünden.

Doğru. Karşılıklı atışmalarda son zamanlarda alınan skorlardan dolayı elleri çok güçlü, bir şey dediğin an skoru atıyor altta kalıyorsun. Tudor’cum sağolsun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt