- 29 Haziran 2015
- 34.736
- 28.299
- 2.083
mümkün değil kafamı keser kelle paça olarak servis ederim![]()
İmkansız ya 4 maç bile zor alır başakşehir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mümkün değil kafamı keser kelle paça olarak servis ederim![]()
Beşiktaş, 8 maçta en iyi ihtimal 6 galibiyet 2 beraberlik alsa bile 20 puan toplamış olur; 70 puan yapar.Nasıl oluyor diğer takımlar ne yapacak
Bu Alemin Tek Kralı
6 mac alabilirler biz kesinlikle yenmeliyiz basaksehiri en zor fikstur bizim gibi deplasmanda oynayacağımız maçların hiçbiri kolay değil 2 tanesi düşme potasında göztepe son hafta onu geçelim bir akhisar kalıyor onuda aldık diyelim Alanya gençler sıkıntılı duruyor
Bu Alemin Tek Kralı
Beşiktaş, 8 maçta en iyi ihtimal 6 galibiyet 2 beraberlik alsa bile 20 puan toplamış olur; 70 puan yapar.
Ki ben daha az puan toplayacaklarına eminim.
Başakşehir, 8 maçta en iyi ihtimal 5 galibiyet 3 beraberlik çıkarsa 18 puan almış olur: 71 puan yapar.
Ben Basakşehir'in mağlubiyet yaşayacağını düşünüyorum.
Biz, 8 maçta 5 galibiyet 3 beraberlik alsak 18 puan almış oluruz; 72 puan yapar.
Kaldı ki ben de içerde Başakşehir-Beşiktaş maçlarından en az 4 puan alacağımızı düşünüyorum.
Alnitak Alnilam Mintaka
Bende şampiyonluk anahtarını 3 te 3 yapıp işi bitirmek görüyorumBeşiktaş, 8 maçta en iyi ihtimal 6 galibiyet 2 beraberlik alsa bile 20 puan toplamış olur; 70 puan yapar.
Başakşehir, 8 maçta en iyi ihtimal 5 galibiyet 3 beraberlik çıkarsa 18 puan almış olur: 71 puan yapar.
Biz, 8 maçta 5 galibiyet 3 beraberlik alsak 18 puan almış oluruz; 72 puan yapar.
Kaldı ki ben de içerde Başakşehir-Beşiktaş maçlarından en az 4 puan alacağımızı düşünüyorum.
Alnitak Alnilam Mintaka
Beşiktaş, 8 maçta en iyi ihtimal 6 galibiyet 2 beraberlik alsa bile 20 puan toplamış olur; 70 puan yapar.
Alnitak Alnilam Mintaka
Yanlız ümit 'in fenerle bjk ile arası çok kötü bize kıyak yapabilir diyeceğim ama potadalar
Bu Alemin Tek Kralı
Temennimiz o tabii ki. Fakat olmasa da şansımız rakiplerden yüksek.Bende şampiyonluk anahtarını 3 te 3 yapıp işi bitirmek görüyorum
Bu Alemin Tek Kralı
O kalleş herşeyi yapar ama kime yaparÜmit Özat'ın asla fenerle arası bozuk olmaz biz olacağımıza şenol güneşin şampiyon olmasını ister gerçekten ve yürekten fenerlidir...
Ben kazanacağımızı düşünüyorum, sadece kötü ihtimaller olarak yazdım.Beşiktaş ve Başakşehir maçlarına galibiyet vermemeniz beni derinden yaralıyor. Sadece sen değil kimsenin umudu yok. Tudor ne hale getirmiş taraftarı!!
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İçimizi rahatlatan postların yüzümü güldürüyoBizim dışımızda kimse öyle seriye falan bağlayamaz o konuda müsterih olun.
Ümit Özat eminim Şenol Güneş ile aralarında geçen diyaloglar olsun ve taraftarın söylemlerinden olsun bu sezon bizim maçlardan çok Bjk'ye bilenmiştir ama aldığı sonuçlar aşikar. Terim'de şampiyonluk yarışında Güneş kadar fark yaratabilir yani en azından öyle inanmak istiyorum yenilecek veya bir kayba uğrayacaksa bu takım Gençlerbirliği olmamalı olursa da artık başka telafi şansı yok. Sivas ve Kasımpaşa yeter zaten.Ümit Özat var ligi bilen işini bilen galatasaray düşmanı türk bir hoca en büyük tehlikedir renktaş... benim en çok korktuğum maç aynı zamanda zira en yakın rakibimizin hocası abdullah avcı gibi bir futbol cahili hala 8 sene önce almanlar tarafından tarihe gömülmüş tiki takaya özeniyor biri ona barcelona halkının kendisi gibi sonradan görmeler alışverişe gelmesin diye ab'den ayrılma pahasına bağımsızlık kovaladığını da bilsin tabii ki arda turan denen karaktersizin etkisi de çok olmuş yürüyen tüm katalanlara yürümüştür...
Ipler bizim elimizde olduğu sürece bende sıkıntı görmüyorum şampiyon olacağımızı haftalar önceden hissettimTemennimiz o tabii ki. Fakat olmasa da şansımız rakiplerden yüksek.
Alnitak Alnilam Mintaka
Ümit Özat eminim Şenol Güneş ile aralarında geçen diyaloglar olsun ve taraftarın söylemlerinden olsun bu sezon bizim maçlardan çok Bjk'ye bilenmiştir ama aldığı sonuçlar aşikar. Terim'de şampiyonluk yarışında Güneş kadar fark yaratabilir yani en azından öyle inanmak istiyorum yenilecek veya bir kayba uğrayacaksa bu takım Gençlerbirliği olmamalı olursa da artık başka telafi şansı yok. Sivas ve Kasımpaşa yeter zaten.
Son hafta duygusal anlar yaşayacağın bir müsabaka olacak sanırım4-5 haftadır hesap yapıyoruz ama gerek kalmayacak insallah ,Nisanın 3. haftasi 2. İle min 6 puan fark bekliyorum.İzmirde'de ekibimizi sampiyon olarak karsılayıp bağrıma basmayı planlamaktayım.
Göztepe ye inşallah şampiyon gideriz izmir özledi Galatasaray ı4-5 haftadır hesap yapıyoruz ama gerek kalmayacak insallah ,Nisanın 3. haftasi 2. İle min 6 puan fark bekliyorum.İzmirde'de ekibimizi sampiyon olarak karsılayıp bağrıma basmayı planlamaktayım.
O kalleş herşeyi yapar ama kime yapar
Benim şahsi fikrim fenerli oyuncuların azize komplo kurduğu düşüncesi içindeyim ali koç besliyor olabilir
Bu Alemin Tek Kralı