5'te 5 Yap Şampiyon Ol

Emrah Oktay

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
26. hafta maçlarının ardından hesap ortada. Başakşehir ve Beşiktaş maçlarını da kapsayan 5 maçı da alırsak, rakipler tüm maçlarını kazansa dahi 31. hafta sonunda puan durumu şöyle oluyor:

1. GS 69
2. Baş 65
3. Fb 63
4. Bjk 62

Kalan 3 haftaya bu puan durumuyla girmiş bir Galatasaray'ın da ölüsü şampiyonluğu kaptırmaz. O yüzden her ne kadar zor bir dönemeç de olsa 3'ü iç sahada olan 5 maçı (TS,GB,Baş,Ala,Bjk) aldığımız takdirde Akhisar ya da Malatya maçında şampiyonluk turunu atar, İzmir'deki Göztepe maçında gövde gösterisi yaparız. Geçmişinde bu tarz şampiyonluk haftalarını hep başarıyla tamamlamış camianın bu sefer de mutlu sona ulaşacağına inancımız tam..

Son düzenleme:
çok hesap kitap yapmak istemiyorum.rakipler konusundaki tahminim tutabilir ama önemli olan Galatasaray'ın seri yakalaması.biz ard arda maçları kazanmak zorundayız.ki son haftalar telaşlı geçmesin.

Beşiktaş ve başakşehir maçları anahtardan da öte.O 2 maçı kazandın mı 2 kere berabere bile kalsan başakşehirin bütün kalan maçlarını kazanması gerekiyor ki bence mümkün değil.O yüzden rakiplerini yen gerisi zaten gelir.Trabzon ve gençleri de yenersek içeride rakiplere yenilmesek bile bize yeter.5 te 5 yapacağımızı şahsen sanmıyorum.Bu hafta çok önemli.Rakiplerin takılma ihtimalleri ciddi anlamda var.Fark daha da açılabilir.O yüzden şu 2 haftada takılmamak hayati önemde

alanya bjkdan olurda puan falan koparır bizde tsyi yenersek bu iş biter. basaksehirin deplasmanda zor. erken bir kopma olabilir. hayırlısı

önümüzdeki 5 maç gerçekten çok zor.

2 tanesi şampiyon olmaya çalışan, 2 tanesi küme düşmemeye çalışan, 1 tanesi ise avrupaya gitmeye çalışan takım ile.

bunların aksine son 3 maçımız ise kolay gözüküyor. bizle oynayana kadar unlarını eleyip eleklerini asmış olacaklar.

içerde başakşehir ve beşiktaşı yenersek her türlü şampiyon oluruz.

Bjk ye ya yenilecegiz ya berabere kalacagiz gibi geliyor ama sampiyon biz olacağız

Beşiktaş maçında beraberlik kabul edilebilir ama Başak maçını mutlak kazanmak lazım. 13 puan da yeterli yani.

Hesap kitaba gerek yok şampiyonuz artık başakşehir bizle yarışamaz, bjk moralmen çöktü zaten bundan sonra toparlanamazlar kumda oynamaya başlasınlar.

Rakipler de illa ki diğer maçlarda takılacaklar ama burada mühim olan Beşiktaş ve Başakşehir'e yenilip onlara umut vermemek. Birinden beraberlik birinden galibiyet alsak kurtarır. İkisiyle de berabere kalırsak Fener umutlanır ama yine de kurtarabilir. Biz ne yapıp edip ikisini de yenersek zaten bu iş biter.

Hesap kitaba gerek yok şampiyonuz artık başakşehir bizle yarışamaz, bjk moralmen çöktü zaten bundan sonra toparlanamazlar kumda oynamaya başlasınlar.

Kardeşm nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsunuz anlayamıyorum ? Ben mi çok temkinliyim ?... Takımın deplasman karnesi ortada son 4 deplasman Gençler-Alanya-Akhisar-Göztepe.. . Malatyadan-Sivastan -Kasımpaşadan elimiz boş dönmüşüz bu maçlara ben nasıl 3 puan yazayım ? Evimizdeki maçlar da bize son 2 yılda hep tokat atan başak-bjk-ts ve kek görünen tek rakip malatya .. Son maç diye göztepeyi saymayalım bir de malatya var 8 maçın 6 tanesi çok zor geçecek..

Kazık maçlar bizi bekliyor bu noktada hiçbir tahmin yürütemiyorum maalesef.. Sadece takımımızın son haftalardaki winnerlığına güveniyorum yoksa mantıklıca düşünsek işimiz zor

Kardeşm nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsunuz anlayamıyorum ? Ben mi çok temkinliyim ?... Takımın deplasman karnesi ortada son 4 deplasman Gençler-Alanya-Akhisar-Göztepe.. . Malatyadan-Sivastan -Kasımpaşadan elimiz boş dönmüşüz bu maçlara ben nasıl 3 puan yazayım ? Evimizdeki maçlar da bize son 2 yılda hep tokat atan başak-bjk-ts ve kek görünen tek rakip malatya .. Son maç diye göztepeyi saymayalım bir de malatya var 8 maçın 6 tanesi çok zor geçecek..

Kazık maçlar bizi bekliyor bu noktada hiçbir tahmin yürütemiyorum maalesef.. Sadece takımımızın son haftalardaki winnerlığına güveniyorum yoksa mantıklıca düşünsek işimiz zor

İyide hep bizim takıma bakıyorsunuz rakiplerde puan kaybedecek bjk top falan oynamıyor 3 haftadır alanyaya puan verse çok mu garip olur yada başakşehir eksikleri varken akhisara deplasmanda puan verse bunlar olucak biz kaybetsekte onlarda kaybedecek hem herşeyi geçtim arenada çaktık mı ikisinede iş zaten biticek

Son düzlüğe girildi artık. Rakiplerimiz de öyle ahım şahım oynamıyor. Fatih Terim haricinde bu yarışın altından kalkabilecek TD yok şu anda. Gayet sakin iyi de gidiyor, Allah bozmasın.

hesaba kitaba gerek yok içeride dışarıda vuracaksın son 8 final maçı

Gençlerbirliği biraz fazla abartılıyor.9-10 maç kaybetmediler şimdi serbest düşüşteler.Akhisar kalecisi saçmalamasa son 3 maçta 3 yenilgi ve 0 gol olacaktı.Trabzon maçı kritik.O maç alınırsa o moralle Ankaradan da galibiyet gelir.Gençlerbirliğinin bizimle işi yok.İçeride Osmanlı,Antalya,Bursa maçlarını alırsa zaten ligde kalır.En zor maçımız Alanya maçı.Alanya dün kazanmış olsa süper olacaktı ama olmadı

Gittigim 7 GS maci da berabere bitti ve büyük ihtimal Bjk macina gidicem beyler oraya bir 1 puan yazin :(

3 maç 9 puan yapalım yeter, zaten kimse elimizde şampiyonluk alamaz son 5 hafta bizim.

İyide hep bizim takıma bakıyorsunuz rakiplerde puan kaybedecek bjk top falan oynamıyor 3 haftadır alanyaya puan verse çok mu garip olur yada başakşehir eksikleri varken akhisara deplasmanda puan verse bunlar olucak biz kaybetsekte onlarda kaybedecek hem herşeyi geçtim arenada çaktık mı ikisinede iş zaten biticek

arenada çaktık mı kısmını konuşmaya bile gerek yok öyle birşey olursa zaten şampiyonuz ama bakıyorum fikstürlere bjknin evinde puan kaybetme ihtimali zayıf yani gidip de alanyaya falan puan vereceklerini sanmam.. Deplasmanları zorlu Osmanlı düşme potasında Akhisar okan hocamın gazıyla zorlar diğeri de biziz zaten..Bjk bence evinde max. 1 beraberlik alır onlaın yolunu deplasmandaki 3 maç çizecek..

Gençlerbirliği biraz fazla abartılıyor.9-10 maç kaybetmediler şimdi serbest düşüşteler.Akhisar kalecisi saçmalamasa son 3 maçta 3 yenilgi ve 0 gol olacaktı.Trabzon maçı kritik.O maç alınırsa o moralle Ankaradan da galibiyet gelir.Gençlerbirliğinin bizimle işi yok.İçeride Osmanlı,Antalya,Bursa maçlarını alırsa zaten ligde kalır.En zor maçımız Alanya maçı.Alanya dün kazanmış olsa süper olacaktı ama olmadı

Alanya dün kazansa bjk banko alırdı böylesi daha iyi oldu bjk den puan almasalar bile akhisar ve malatya maçları var ordan alırlar ve bizim maça kafa olarak rahat çıkarlar.

Geri
Üst Alt