5'te 5 Yap Şampiyon Ol

sampiyonluk bu gelen 3 maca bakar.
ama mactan maca bakmamiz lazim.
ilk final simdi ts maci, zaten evimizde iyi oyunuyoruz ins. aliriz.
sonraki final gencler maci ordanda ciktimi.
son final kendi sahamizda basak maci, burda zaten ne var ne yok oynayip maci alip sampiyon olmus sayiliriz.
öncedende yazdim maclar böyle gecerse bjk maci formalite maci olur !

5te5 çok zor

en çekindiğim maç trabzon maçı açıkçası

başakşehir rakip nasıl basarsa bassın o kaleciden pasla başlama olayında ısrar ettiğinden ötürü bedavadan goller bulabiliriz o maçta

5te5 çok zor

en çekindiğim maç trabzon maçı açıkçası

başakşehir rakip nasıl basarsa bassın o kaleciden pasla başlama olayında ısrar ettiğinden ötürü bedavadan goller bulabiliriz o maçta

valla ne ts ne basak sahamizda rakip olur ama fubol iste, konya bile zor oldu ama istedikten sonra aliriz iste.
arkadas koyu fenerli, fener macindan sonra bi heveslendi dedi gelecek maciniz nerde diye sordu, dedim stadimizda, hemen sesi kisildi konuyu degistirdi :D
yani onlar bile biliyor sahamizda cok iyiyiz bu yüzden fazla takmamak lazim.
aslinda basak macini hic düsünmemek lazim.
suan icin önemli olan gelecek mac, her mac final.
mactan maca düsünmek lazim.

birde gelecek maci alirsak, rakipler deplasmanda filan puan kayibi.
bu oynanan hafta bile cok sey belli olabllir bu yüzden mactan maca gelecek maci düsünmek lazim yani.

Son düzenleme:
Fatih Terim etkisini asıl bundan sonra görmeliyiz. Hocanın etkisine daha çok ihtiyacımız olduğu haftalar bunlar.

Hicbir macimiz kolay degil ama sampiyon takimin icerde puan kaybetmemesi gerek. 3te 3 yapip besiktasla berabere kalmamiz bile yeterli.tek endisem acikcasi deplasman alanya maci

Başakşehir ve Trabzon en zor maçlarımız. Biri milli takım arasından sonra olması sebebi ile. Diğeri de en uyuz takım.

Beşiktaş'ı yeneceğiz inanıyorum. Gol sorunu yaşayan bir takım. Adebayor olmazsa Başakşehir'i de yenme şansımız çok yüksek.

Başakşehir Trabzon bizim rakibimiz olacak takım değiller çıkıp aslanlar gibi bam bam bam vurup geçmeliyiz Beşiktaş maçına kadar kayıpsız galibiyet serisi ile gittikten sonra Arena'da bir tinerci katliamı yapıp şampiyonluğu perçinlemeliyiz.

bjk macina kadar her maci alirsak bile, o macta yenilsek bile cok da tin

Krali gelsin beyler

Sampiyon olacagiz,takima ve hocamiza güvenin

5 maçı alırsak olacak tablo ondan çok daha bizim lehimize olur diyorum. Başak'ı içeride yendiğimiz an onların motivasyonu büyük ölçüde kırılır Beşiktaş maçı şampiyonluk maçına dönüşür.

5 maçı alırsak olacak tablo ondan çok daha bizim lehimize olur diyorum. Başak'ı içeride yendiğimiz an onların motivasyonu büyük ölçüde kırılır Beşiktaş maçı şampiyonluk maçına dönüşür.

Şampiyonluk maçımız başakşehirle olur bjk bitti artık fikstürleri kolay görünüyor ama eksikleri var ve takımı çok etkiliyor eksikleri.

Trabzon ve Başakşehiri yenersek Beşiktaşa da en azından yenilmezsek olay tamamdır...

Gün boyunca ilk 4 takım için fikstür çalışması yaptım. Galatasaray için en kötü diğer takımlar için ise en iyi senaryoyu hazırladım. Bütün takımlar 70 puan oldu. Kalan 8 maç üzerinden sonuç olarak (Galibiyet,Beraberlik ve Mağlubiyet sayıları); GS: 4G,4B,0M (16puan) Başak: 5G,2B,1M (17 puan) Bjk: 6G,2B,0M (20 puan) Fb: 7G,1B,0M (22 puan)
Göründüğü gibi fenere genel averajda üstün olduğumuz için ağzıyla kuş tutsa bile şansı yok. Bizim için en kilit nokta ise mağlubiyet almamamız olacaktır. 4 beraberliği Gençlerbirliği, Başakşehir, Alanya, Beşiktaş maçları için yazdım. Bence şampiyonluğun reçetesi ilk iki maçımız olan Trabzon ve G.birliğini yenmekten ve kalan maçlarda yenilmemekten geçiyor.

Trabzon ve Gençler maçlarından 6 puan alırsak rüzgarı alır gideriz ve bu iş biter...

Şampiyonluk Y.Malatya maçında garantilenir. Biraz rahat olmanızı öneriririm. İçerde 55bin taraftarın önünde TS-Başakşehir-BJK maçlarında puan falan kaybetmeyiz çok ciddiyim.
Yeni Malatya maçını kazanarak 73 puana ulaşırız. Göztepe maçını saymıyorum o kalan 7 maçtan sadece 1 deplasmanda puan kaybı yaşarız tahminime göre Gençlerbirliği olacak.

Başak maçına kadar kim öle kim kala... Ben kart cezalısı çok olan başakşehir'in Akhisar da puan kaybedeceğini düşünüyorum. Tinercilerin de negredo yüzünden puan kaybeder.

Ts bjk başak malatya = en kötü 3g 1b, 10 puan
Gençler alanya akhisaer gözgöz = 2g 2b, 8 puan

72 puan yapıyor bence yetecektir.

Maçları ikili olarak düşünüp sonrasında rakipler ne yaptı ne etti diye değerlendirerek ilerlemek lazım...Önümüzdeki iki maçta Trabzon ve Gençlerbirliği maçlarında 6 puan alırsak çok büyük avantajla yolumuza devam ederiz alınacak iki galibiyet hem puan hem de moral anlamında takımı uçurur...

Geri
Üst Alt