#6 Blerim Džemaili

yerine bruma oynadığı vakit şampiyonluk gelir.

bu kadar vasat yabancılar alıp 5+3 kuralına isyan etmek biraz komik oluyor aslında. oyunun sonlarında 4 yabancıya kadar düstük zaten.

adam gelmeden önce bol bol videolarini izledim mermi gibi sutlari vardi , bize geldi daha birtane adam gibi sut cektigini görmedim, ve bir yabanci icin de vasati gecmiyor, malesef yabanci transferinde sinifta kaliyoruz

Selçuk formsuz haliyle bu adamdan daha iyi futbolcu.

Ki Selçuk 2 senedir futbol oynamıyor bana göre.

Kontenjan harcamaya değecek bir oyuncu değil.Bruma veya Pandev gibi hücum silahlarını keseceğine Dzemaili kesilse daha iyi olur.Çok yavaş oynuyor,çok düşünüyor ve paslarıda oldukça sıradan.Mücadele fln ediyor ama Hamit ve Çolak Dzemailinin yerini doldurabilir.burdan açılacak kontenjanda Bruma gibi maçı hızlandıracak ve değiştirebilecek bir oyuncuyla değerlendirilebilir.

Mehmet Topal posizyonunda ve tipinde bir adam.Risk almaz,sağa sola basit oynar,şut atar denk gelirse.

Ama oyun görüşü düşük bence.

Bunun yerine bugün orta sahada Hamit ile başlayıp Telles'i sol bekte ve Tarık'ı sağ bekte kullansaydık daha faydalı olurduk. Hiç olmazsa ilk yarıda olduğu gibi sol bekimiz iki kişi ile uğraşmaz ve Sneijder ofansif orta saha olarak oynardı. Hamit en azından topa sahip olmamızı sağlıyor, top saklıyor.

Bunun yerine bugün orta sahada Hamit ile başlayıp Telles'i sol bekte ve Tarık'ı sağ bekte kullansaydık daha faydalı olurduk. Hiç olmazsa ilk yarıda olduğu gibi sol bekimiz iki kişi ile uğraşmaz ve Sneijder ofansif orta saha olarak oynardı. Hamit en azından topa sahip olmamızı sağlıyor, top saklıyor.

Telles yerine Balta'yla başlayıp,Burak yerine Pandev ile başlasaydık daha da iyi olurduk bence.

Bence de Pandev'le başlayıp 60'dan sonra Bruma'yı almalıydık. İkinci yarı Gökhan Gönül ölmüş gibiydi. Olcan Sneijder Bruma parçalardı. Pandev ise böyle çok maç oynadı. O olsa en azından ne oynadığımız belli olurdu. Dzemaili çok kötü tercihti bu maç için. Tahmin ettiğim gibi Prandelli'nin kadrosu futbol oynayamadı..

Haftalardir bunu düsünüyorum bende. Valla su Veysel'i görmekten de biktim artik. Bu kadar yeteneksiz bi adam nasil futbolcu oluyor gercekten anlamaya calisiyorum ama olmuyor.

Inanilir gibi degil, adam önünde ki oyuncuya pas atamiyor.

Dzemaili'nin katkisina gelince sifir. Bu adam yüzünden hem Telles'ten vazgeciyoruz, hem Tarik gercek mevkisinde oynayamiyor, birde yetmemis gibi Veysel gibi futbol fakirini muhtac oluyoruz.

Son düzenleme:
Haftalardir bunu düsünüyorum bende. Valla su Veysel'i görmekten de biktim artik. Bu kadar yeteneksiz bi adam nasil futbolcu oluyor gercekten anlamaya calisiyorum ama olmuyor.

Dzemaili'nin katkisina gelince sifir. Bu adam yüzünden hem Telles'ten vazgeciyoruz, hem Tarik gercek mevkisinde oynayamiyor, birde yetmemis gibi Veysel gibi futbol fakirini muhtac oluyoruz.

Onu hocaya soracaksin.Farkinda misiniz Veysel hep onemli maclarda oynuyor.Bu hoca ne yapiyor cozemedim Veyseli kucuk cocuk bile kotu diyorsa bu hoca Veyselden ne bekliyor.Birde onemli maclarda oynatiyor bunu.

Telles yerine Balta'yla başlayıp,Burak yerine Pandev ile başlasaydık daha da iyi olurduk bence.
Sneijder yine sol kanatta oynardı ve Tarık zorlanırdı. Daha maçın 1. mi 2. dakikası mı neydi Gökhan hızlı tren gibi bindirme yaptı ne Dzemaili kovaladı ne de Sneijder.

Dzemaili'nin katkisi gercekten sifir. Bu adam yüzünden hem Telles'ten vazgeciyoruz, hem Tarik gercek mevkisinde oynayamiyor, birde yetmemis gibi Veysel gibi futbol fakirini muhtac oluyoruz.

Salih Dursun'dan hiç bir farkı yok Veysel'in. Sabri'nin takımdan uzaklaşmasını herkes istiyordu ama önce yerine gelene bak sonra karar ver. Yabancı sınırı yüzünden Tarık'ı sağ bekte oynatamıyoruz Balta bu saatten sonra sol bekte hiç verimli olmaz zaten oynayamıyordu senelerdir. Transfer politikamız çok kötü. O kadar saçma sapan transferler yerine bir tane 20 milyon euroluk forvet alabilirdik.

Sneijder yine sol kanatta oynardı ve Tarık zorlanırdı. Daha maçın 1. mi 2. dakikası mı neydi Gökhan hızlı tren gibi bindirme yaptı ne Dzemaili kovaladı ne de Sneijder.

Ben şu kadroyu demek istemiştim.

------------------Muslera---------------
Tarık---Chedjou-----Semih------Balta
-------------Melo-----Selçuk----------
Olcan------------Sneijder--------Hamit
-------------------Pandev--------------

Salih Dursun'dan hiç bir farkı yok Veysel'in. Sabri'nin takımdan uzaklaşmasını herkes istiyordu ama önce yerine gelene bak sonra karar ver. Yabancı sınırı yüzünden Tarık'ı sağ bekte oynatamıyoruz Balta bu saatten sonra sol bekte hiç verimli olmaz zaten oynayamıyordu senelerdir. Transfer politikamız çok kötü. O kadar saçma sapan transferler yerine bir tane 20 milyon euroluk forvet alabilirdik.

Pandev iyi durumda olmasada kullanmaliyiz diye düsünüyorum ben. Defansta her topu rezil eden bir Veysel - gercekten her topu rakibe teslim ediyor - ofansta Burak gibi top tutamayan yeteneksiz. Bu sekilde oyun anlamda hic bir gelisim yasanamaz.

Arsenal rezil ederse sasirmayin demistim, aynisini Dortmund icin söyleyebilirim. Birde Burak ve Veysel ile oynarsak pehh..

Pandev iyi durumda olmasada kullanmaliyiz diye düsünüyorum ben. Defansta her topu rezil eden bir Veysel - gercekten her topu rakibe teslim ediyor - ofansta Burak gibi top tutamayan yeteneksiz. Bu sekilde oyun anlamda hic bir gelisim yasanamaz.

Arsenal rezil ederse sasirmayin demistim, aynisini Dortmund icin söyleyebilirim. Birde Burak ve Veysel ile oynarsak pehh..

Bizim kadromuz ofansif anlamda her türlü yetersiz zaten. Forvet bölgemizi komple yeniden yapılandırmamız lazım bence. Umut ve Burak gönderilmeli ama bu şu an için çok zor adamların sözleşmelerini uzattık mecburuz. Bir zamanlar milli takım defansı diye uyutuyordu Adnan Polat milleti. Servet'ten zar zor kurtulduk. Tek umudumuz yabancı sınırının kalkması ve ucuz yabancı forvetler ile sınıf atlamak. Pandev'i kullanmalıyız, zaten Prandelli'nin kendi transferi ama oynatmadığı için fizik olarak çok yetersiz herhalde. Yoksa kendi transferini neden oynatmasın.

Yabancı sınırı yüzünden ofansif anlamda hamlelerde zorluk çekiyoruz şikeciler bu konuda daha lüks. Çıkar Meireles'i koy Diego'yu veya çıkar Kuyt koy Sow'u. Biz Bruma'yı oyuna almak için neredeyse bütün taktiğimizi değiştirmek zorundayız.

yabancı sınırının olmadığı clde yasin öztekin,yabancı sınıırının olduğu ligtede Dzemali oynar bu kısır döngü devam eder yazık yani ligte bu adama kontenjan harcamak.

Geri
Üst Alt