#6 Blerim Džemaili

Napoli'de 1 milyon euro kazanıyormuş...%43 vergi ile 570.000 euro yapar...

Biz ise 2.4 milyon euro verdik...Şakanın ötesinde...Tamam burası İtalya değil adama 750.000 euro teklif edip getiremezsin de kemiksiz veriyorsun zaten adam koşa koşa gelir 1.2 milyon euroya...

M'bia'yı alma şansımız varken hangi zat bu adamı aldırdıysa Allah evine ateşler salsın.

feci agir olmasa faideli olabilecek bi elemagn aslinda i says. though FECI agir

feci agir olmasa faideli olabilecek bi elemagn aslinda i says. though FECI agir

''Selçuk' un nasıl bir futbolcu olduğunu anladı, yerine iyi bir adam istedi'' diye ummuştum...''Selçuk' un olmadığı maçlarda onun gibi biri lazım olur'' diye düşünmüş sanırım Sinyor! :mad:...

kimse kusura bakmasın ama bu adamın hürriyet güçer den tek farkı daha ağır olması

boştaki zenci liberoyu alsak temposuyla atiba vari katkı verirdi hatta fazlası melo ile birlikte taş gibi ikili olurdu songun çocuğunun hastalığı dolayısıyla kaçmasından bahsetmiyorum bile sırf song melo ikilisi burak selçuk gibi rezillere rağmen şampiyon yapardı ahh ulan ahh

boştaki zenci liberoyu alsak temposuyla atiba vari katkı verirdi hatta fazlası melo ile birlikte taş gibi ikili olurdu songun çocuğunun hastalığı dolayısıyla kaçmasından bahsetmiyorum bile sırf song melo ikilisi burak selçuk gibi rezillere rağmen şampiyon yapardı ahh ulan ahh
Song özür diledi sonra bizden.Gelecekti işte çocuğunun hastalığından gelmedi.

Ağır olduğu gibi klasta değil.
Spesifik özellikleri yok.

Alsaydık Afrikalı bir eleman basıp dursaydı ortasahada.

bu kadar kötü olması imkansız
bu elemanı ljung benzetiyorum adam bizde herkesten çalım yerdi şut bile atamazdı hiç özelliği yoktu ama isveç milli takımında banko oynayıp harika maçlar çıkartıyordu sene sonu da bundesliga ya transfer oldu çatır çatır oynadı

Birde bunu Milan istiyordu.Ceyhundan farkı da yok bunun.Milan nasıl istemiş hayret ediyorum.

Hemde 26 yaşındaydı Song.

transfer yapmak için alınmış bir oyuncu.Bunun gibi elimizde haddinden fazla.

Moderatör tarafında düzenlendi:
GS ın en gereksiz transferi. Menejer kazığı. Adamın kalitesinden bahsetmiyorum o tartışılır beğenirsin beğenmezsin.

Ama GS ın en fazla oyuncusunun olduğu yere hiç gerek olmadığı halde yabancı sınırını riske atacak bomboş bir transfer.

Bu adamın yaptıgını yekta da yapıyor yasini koy oraya o da en az onun kadar oynar.
Emre var. Hamit var.

GS a her yıl atılan menejer kazıklarından biri.

Geri
Üst Alt