#6 Blerim Džemaili

Dzemaili kötü oyuncu degil. Sakatlik ve yabanci sinirlamasi, Selcuk israri nedeniyle bir türlü form tutamadi. Kötü oyuncu yillarca İtalya liginde oynayamaz. Dzemaili geri cagrilmali, Defour ve Guadino alinmali.

Bu adamlara boservisini versen gider. Olcan-tarık-yasin gibi şapşiklerle ne yapacağız muamma

Bu sezon işimize yarardı şu ön libero yoksulluğunda. Bu adamın kiralanma şekli resmen skandal.

Euro sonrası talibi çıkarsa bizimkiler 100% satar.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

%70ini zaten biz ödedik maaşının. Keşke geri çağırsaydık sezonun ikinci yarısında. Eminim Donk hıyarından daha çok iş yapardı. Birde Donk'a mal gibi 2,5 milyon euro verdiler. Allah bu tür olaylarla acılara dayanma gücümüzü arttırıyor sanırım.

Kontenjan bollugunda yaralana biliriz zaten dogru duzgun cm yok takimda

Verstuurd vanaf mijn LG-H815 met Tapatalk

Ücretinde indirime giderse takımda tutulmalı ama kabul edeceğini sanmıyorum

kafayla harika bi gol attı.koçum benim...uçan dzemaili

Kerhaneci Hamza feci harcadı bunu. Şerefsiz hamzo kaçamakoğlu

Sent from my iPhone using Tapatalk

Boşuna demiyoruz bu Hamza Itoğlu diye.

Bir de bu adama hâlâ çöp muamelesi yapanlar var.

Muhtemelen satar bizim gerizekalılar az paraya.

Selçuk hazırlık maçında gol attığında "bir orta saha oyuncunun görevi gol atmak değil" diyen ikiyüzlü ergenler Dzemaili hazırlık maçında gol attığında ona Kroos muamelesi yapmaları komik

Son düzenleme:
Selçuk hazırlık maçında gol attığında "bir orta saha oyuncunun görevi gol atmak değil" diyen ikiyüzlü ergenler Dzemaili hazırlık maçında gol attığında ona Kroos muamelesi yapmaları komik
Eğer bana diyorsan alıntı yapabilirsin.

Geri
Üst Alt