Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.493
- 26.301
- 2.083
selcuk'un ilk 11'de yeri garanti olduguna gore satsinlar, bari para kazandirip gitsin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Selçuk hazırlık maçında gol attığında "bir orta saha oyuncunun görevi gol atmak değil" diyen ikiyüzlü ergenler Dzemaili hazırlık maçında gol attığında ona Kroos muamelesi yapmaları komik
Telles belki etmiyor lakin cemali chedjou filan dürüst ve yetenekli değiller. 2 side yeteri kadar oynadı ve maalesef mevkilerinde yoklari oynadı.Önümüzdeki sezon Selçuk'un yerine geçerek yeni transferimizle birlikte orta saha ikilimizin parçası olmalı dediğimde "cemali kim ya 1000 cemali 1 selçuk etmez" diyenler online'dır umarım.
1. Dzemaili
2. Chedjou
3. Telles
Bu üç isim bu kadar ağır eleştiri hak etmiyor ve sayın eleştirenler bu oyuncular sandığınız gibi kötü falan değil.
kafa yormaya gerek yok, pogba gelsede selcuq banko oynarÖnümüzdeki sezon Selçuk'un yerine geçerek yeni transferimizle birlikte orta saha ikilimizin parçası olmalı dediğimde "cemali kim ya 1000 cemali 1 selçuk etmez" diyenler online'dır umarım.
1. Dzemaili
2. Chedjou
3. Telles
Bu üç isim bu kadar ağır eleştiri hak etmiyor ve sayın eleştirenler bu oyuncular sandığınız gibi kötü falan değil.
Önümüzdeki sezon Selçuk'un yerine geçerek yeni transferimizle birlikte orta saha ikilimizin parçası olmalı dediğimde "cemali kim ya 1000 cemali 1 selçuk etmez" diyenler online'dır umarım.
1. Dzemaili
2. Chedjou
3. Telles
Terimin bu Ozan sevdası başımıza iş açacak Euro'da bu gidişle.Yabancıdan beklenti maksimum yerliden minimum olduğu için Dzemaili futbolcudan sayılmıyor tabi ama Ozan Tufan falan öve öve bitirilemiyor(du) mesela.
Hayırlı günler renkdaş.Avrupa Şampiyonası bizim için Dzemaili'yi elden çıkarmak adına bir umut. Belli olmuyor ama böyle turnuvalar. Bir ara 2 tane uzaktan gol Maniche gibi vasat bir adama piyasa yaptırmıştı. Biz taliptik almaya çalışıyorduk. Bu sayede gelmemişti. Çok da sevinmiştim. Gerçi o sezon sanıyorum saçma sapan orta saha oyuncularıyla ligde erken havlu atmıştık. Ama bu durum hiç bir zaman Maniche'nin nasıl oyuncu olduğunu değiştirmedi. Bakarsın Dzemaili de 1 tane yapıştırır, 2 estetik dripling yapar... Sonra ver elini Çin.
Çünkü bir dönemler İtalya'da piyasası olan bir oyuncuydu. Belli olmaz yeni bir Avrupa kariyeri bile başlayabilir kendisi için.
Boş adam değil ama bizde olmaz. Sneijder, Selçuk, Dzemaili... Tamamı dinamizm sorunu olan oyuncular. İçlerinden en dinamiği Sneijder. Öyle düşün. Bir takımın bu kadar durağan adamı kaldırma lüksü yok. Bana göre Selçuk bile fazla. Sahi keşke Selçuk da piyasa yapsa... Bun cümleyle hayal alemine geçiş yaptım... Realiteden kopuyorum. Bunların yerine iki tane Kante gibi yoktan adam bulsak... Başka transfer olmasa bilir ligde sakatlık yaşamamamız halinde ipi göğüsleriz.
Terimin bu Ozan sevdası başımıza iş açacak Euro'da bu gidişle.
Bu kadar abartılan başka oyuncu yok şu an Türkiye'de herhalde.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk