#6 Blerim Džemaili

selcuk'un ilk 11'de yeri garanti olduguna gore satsinlar, bari para kazandirip gitsin.

Adaletli bir hoca ile takımın önemli parçalarından olabilir, kesinlikle satılmamalı.

Normal sartlarda 1-2 milyona satilmali.

Ama normal sartlarda maasi ruyasinda gorse bile inanamayacagi kadar yuksek. O yuzden kalacak mecburen.

Bizimkiler ucuz diye joseyi yollamaya calisiyor.

Umarim ligue 2 den bir dmc aliriz.
Norvec veya danimarkadan stoper alalim en az 2 tane.

2 golcu ve 1 sag kanat da sart.

bir irz düsmanı ırkcı yüzünden faydalanamadık.mal herif ya kanat oynattı ya dmc.bi de parasını ödedik gönderirken.cemali-song ihya eder.

Seneye gelen hoca veya külyutmaz hocam ile başarılı bir performans sergiler inşallah inanıyoruz aslan parçasına

Cemali-Song/Mvilla 2 lisi olsun. Selçuku bonservissiz göndrelim. İspanya liginde arda ile takilsin.

Önümüzdeki sezon Selçuk'un yerine geçerek yeni transferimizle birlikte orta saha ikilimizin parçası olmalı dediğimde "cemali kim ya 1000 cemali 1 selçuk etmez" diyenler online'dır umarım.

1. Dzemaili
2. Chedjou
3. Telles

Bu üç isim bu kadar ağır eleştiri hak etmiyor ve sayın eleştirenler bu oyuncular sandığınız gibi kötü falan değil.

Yabancıdan beklenti maksimum yerliden minimum olduğu için Dzemaili futbolcudan sayılmıyor tabi ama Ozan Tufan falan öve öve bitirilemiyor(du) mesela.

Selçuk hazırlık maçında gol attığında "bir orta saha oyuncunun görevi gol atmak değil" diyen ikiyüzlü ergenler Dzemaili hazırlık maçında gol attığında ona Kroos muamelesi yapmaları komik

Kendisi her penaltının arkasında bitip istatistik kasma amacında olduğu için aklı olan yemiyor tabi o numaraları.

Önümüzdeki sezon Selçuk'un yerine geçerek yeni transferimizle birlikte orta saha ikilimizin parçası olmalı dediğimde "cemali kim ya 1000 cemali 1 selçuk etmez" diyenler online'dır umarım.

1. Dzemaili
2. Chedjou
3. Telles

Bu üç isim bu kadar ağır eleştiri hak etmiyor ve sayın eleştirenler bu oyuncular sandığınız gibi kötü falan değil.
Telles belki etmiyor lakin cemali chedjou filan dürüst ve yetenekli değiller. 2 side yeteri kadar oynadı ve maalesef mevkilerinde yoklari oynadı.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

prandelli varken de kotu oynuyodu
her boku harzoya ihale etmeyin

1. Dzemaili
2. Chedjou
3. Telles

kafa yormaya gerek yok, pogba gelsede selcuq banko oynar

1. Dzemaili
2. Chedjou
3. Telles

Telles'i bir kenara koy. Chedjou ve Dzemaili bayağı bayağı vasat futbolcular. Yaşları da kemale erdi. Boşuna yer kaplıyorlar.

Yabancıdan beklenti maksimum yerliden minimum olduğu için Dzemaili futbolcudan sayılmıyor tabi ama Ozan Tufan falan öve öve bitirilemiyor(du) mesela.
Terimin bu Ozan sevdası başımıza iş açacak Euro'da bu gidişle.

Bu kadar abartılan başka oyuncu yok şu an Türkiye'de herhalde.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Avrupa Şampiyonası bizim için Dzemaili'yi elden çıkarmak adına bir umut. Belli olmuyor ama böyle turnuvalar. Bir ara 2 tane uzaktan gol Maniche gibi vasat bir adama piyasa yaptırmıştı. Biz taliptik almaya çalışıyorduk. Bu sayede gelmemişti. Çok da sevinmiştim. Gerçi o sezon sanıyorum saçma sapan orta saha oyuncularıyla ligde erken havlu atmıştık. Ama bu durum hiç bir zaman Maniche'nin nasıl oyuncu olduğunu değiştirmedi. Bakarsın Dzemaili de 1 tane yapıştırır, 2 estetik dripling yapar... Sonra ver elini Çin.

Çünkü bir dönemler İtalya'da piyasası olan bir oyuncuydu. Belli olmaz yeni bir Avrupa kariyeri bile başlayabilir kendisi için.
Boş adam değil ama bizde olmaz. Sneijder, Selçuk, Dzemaili... Tamamı dinamizm sorunu olan oyuncular. İçlerinden en dinamiği Sneijder. Öyle düşün. Bir takımın bu kadar durağan adamı kaldırma lüksü yok. Bana göre Selçuk bile fazla. Sahi keşke Selçuk da piyasa yapsa... Bun cümleyle hayal alemine geçiş yaptım... Realiteden kopuyorum. Bunların yerine iki tane Kante gibi yoktan adam bulsak... Başka transfer olmasa bile ligde sakatlık yaşamamamız halinde ipi göğüsleriz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Avrupa Şampiyonası bizim için Dzemaili'yi elden çıkarmak adına bir umut. Belli olmuyor ama böyle turnuvalar. Bir ara 2 tane uzaktan gol Maniche gibi vasat bir adama piyasa yaptırmıştı. Biz taliptik almaya çalışıyorduk. Bu sayede gelmemişti. Çok da sevinmiştim. Gerçi o sezon sanıyorum saçma sapan orta saha oyuncularıyla ligde erken havlu atmıştık. Ama bu durum hiç bir zaman Maniche'nin nasıl oyuncu olduğunu değiştirmedi. Bakarsın Dzemaili de 1 tane yapıştırır, 2 estetik dripling yapar... Sonra ver elini Çin.

Çünkü bir dönemler İtalya'da piyasası olan bir oyuncuydu. Belli olmaz yeni bir Avrupa kariyeri bile başlayabilir kendisi için.
Boş adam değil ama bizde olmaz. Sneijder, Selçuk, Dzemaili... Tamamı dinamizm sorunu olan oyuncular. İçlerinden en dinamiği Sneijder. Öyle düşün. Bir takımın bu kadar durağan adamı kaldırma lüksü yok. Bana göre Selçuk bile fazla. Sahi keşke Selçuk da piyasa yapsa... Bun cümleyle hayal alemine geçiş yaptım... Realiteden kopuyorum. Bunların yerine iki tane Kante gibi yoktan adam bulsak... Başka transfer olmasa bilir ligde sakatlık yaşamamamız halinde ipi göğüsleriz.
Hayırlı günler renkdaş.

Bu adamı parasını ödeyerek yollatma fikrini kim verdi? Bütün sezonu tek ön libero olan Selçuk'la geçirdik, ikinci adamı bir türlü bulamadık. Bu Dursun'un kaliteli adam alacağı yok. Umarım Dzemaili olsun kalır.

Selçuk yerine iyi gider aslında.
Song-dzemali mesela

Hamza Hamzaoğlu: "Bizim alternatifimiz Yekta olmasın, Jem olsun. Dzemaili olmasın Bilal olsun dedik. Ücretleri daha az."

:red:

Terimin bu Ozan sevdası başımıza iş açacak Euro'da bu gidişle.

Bu kadar abartılan başka oyuncu yok şu an Türkiye'de herhalde.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

fb'de balon. milli takımdaki performansı ii bence.

en azından selcuk'un yerine ozan'ı tercih ederim. ozan-oguzhan ikilisi..

Geri
Üst Alt