#6 Blerim Džemaili

Bu taraftarin son 2-3 yildir gordukleri , cektikleri cidden az degil...

Prandelli mali , Hamza irkcisi , Kara Sis hayali ama en cok izdirap cektiren yagli surat ,pisuvar Dursun oldu...

Eziyet gibi

fb'de balon. milli takımdaki performansı ii bence.

en azından selcuk'un yerine ozan'ı tercih ederim. ozan-oguzhan ikilisi..

Neye göre iyi? Bos bos kosup duruyor, rakiplere basiyor. Bu mu yani iyi oynamak.

Bence acayip abartilan bir futbolcu.

Bu taraftarin son 2-3 yildir gordukleri , cektikleri cidden az degil...

Prandelli mali , Hamza irkcisi , Kara Sis hayali ama en cok izdirap cektiren yagli surat ,pisuvar Dursun oldu...

Eziyet gibi

Kendimiz kaşındık gül gibi Terim'i beğenmeyip Milli Takıma Aysal itelerken alkış tutarak.

Yerli cete yedi bunun basini tetikci hamza ile.geri pascuk u izliyoruz bizde takimda.bu adam gibi ileriye donuk adam yok orta sahamizda sinodan baska.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kendimiz kaşındık gül gibi Terim'i beğenmeyip Milli Takıma Aysal itelerken alkış tutarak.

Aynen oyle oldu ama o sartlarda taraftar Aysal'a karsi gelse bile sonuc degismezdi. Ok yaydan cikmisti...

Tek td olsa sorun keske ama degil. Basimizda yonetim kadar hic bir camia boylesi rezil rusva bir yonetim gormedim. Akhisar'in yonetimi bile bizimkileri hoplatir yaptiklari islerle.

Allah bize sabir versin cunku gercekten lazim olacak...

Aynen oyle oldu ama o sartlarda taraftar Aysal'a karsi gelse bile sonuc degismezdi. Ok yaydan cikmisti...

Tek td olsa sorun keske ama degil. Basimizda yonetim kadar hic bir camia boylesi rezil rusva bir yonetim gormedim. Akhisar'in yonetimi bile bizimkileri hoplatir yaptiklari islerle.

Allah bize sabir versin cunku gercekten lazim olacak...

Akhisar zaten ülke de en iyi yönetilen 2 takımdan biri. :D

Bizim sorun top yekün taraftarın şımarıklığı ve yönetimlerin bilinçsizliği, hainliği.

Ulan Hamza ulan Hamza Allahin gerizekalisi.

Saka gibi ya belirli kalitesi olan adami yolladin yerine Jem'i aldin manyak herif.

Akhisar zaten ülke de en iyi yönetilen 2 takımdan biri. :D

Bizim sorun top yekün taraftarın şımarıklığı ve yönetimlerin bilinçsizliği, hainliği.

Aynen oyle maalesef...

Bizim ne yapip edip bu Lise olayini degistirmemiz lazim ama nasil ?

Lise'nin iyi pozitif etkenleri var ama negatif etkenleri cok daha fazla. Yani yanlislari tum dogrulari siliyor.

Boş bir adam olduğu ve hala boş bir adam olarak devam ettiği herhalinden belli cemali kardeşimizin. Dua edin az oynasında bonservissiz birine kitleyiversek.

Aynen oyle maalesef...

Bizim ne yapip edip bu Lise olayini degistirmemiz lazim ama nasil ?

Lise'nin iyi pozitif etkenleri var ama negatif etkenleri cok daha fazla. Yani yanlislari tum dogrulari siliyor.

Lise kalacak tabi ki, onları da anlıyorum. Dışarıdan müdaheleye açtın mı cahil yığını bir sürü insanı da içine almış oluyorsun.

Sorun Lise'nin konservatif yapısını tümden değil sadece okumuş ve aydın kesim için esneterek genişletmek.

Ben bir Aziz Yıldırım görmek de istemiyorum bu kulübün başında çünkü. Kendini kulubün sahibi sanacak adamlara hayır.

Lise kalacak tabi ki, onları da anlıyorum. Dışarıdan müdaheleye açtın mı cahil yığını bir sürü insanı da içine almış oluyorsun.

Sorun Lise'nin konservatif yapısını tümden değil sadece okumuş ve aydın kesim için esneterek genişletmek.

Ben bir Aziz Yıldırım görmek de istemiyorum bu kulübün başında çünkü. Kendini kulubün sahibi sanacak adamlara hayır.

Yalniz Lise'deki cahillikte az degil :D

Biri gelir koyunden bahseder , biri gelir tum sezonu Poldi'nin uzerine atar. Zaten Dursun'un baskan olmasi tum lisenin cahilliginin kanitidir bence :red:

Son düzenleme:
sen menejer oyununda alırsın kardeş ben cemaliyi düğünümde oynatmam inşaallah Galatasaray ımızda da oynatmazlar böyle ruhsuz herifleri.

Şu anda senin topçun. Jem oynadi yerine bunun. Parasini sen ödedin. Yerine doğru dürüst oyuncu aliyorsan gönder. Düğününe Jem'i gönderirim Engin abicim.

Hala ruhsuz herif ruhlu herif ayrimi var mi ya.
Jem de dzemailinin 10 katj ruh olsa ne yaz futbol oynayamadiktan sonra.
Futbol topcuyla oynanir ruhcu ile degil .s

cingıl bels

Hala ruhsuz herif ruhlu herif ayrimi var mi ya.
Jem de dzemailinin 10 katj ruh olsa ne yaz futbol oynayamadiktan sonra.
Futbol topcuyla oynanir ruhcu ile degil .s

cingıl bels

bu konu zaten tek galiba türkiye de var. Futbolcu iyi mi kötü mü, mental nasil, sabit mi filan, yok bizde ruh var mi. sabri de ruh var da neye yaradi ?

Afedersiniz de ben kalite falan göremedim. Bizdeki Dzemali. Yarım yamalak bakabildim maça da ekstra ne yaptı. Biraz önde oynuyor gibi sadece bizim takıma göre.

4 milyon teklif gelse de zarar etmeden satsak.

{taptap}

Geri
Üst Alt