#6 Blerim Džemaili

adamin sutlari güya iyi diye mi aldik biz simdi bunu

kliplere bakarak yine bir oyuncuyu göklere cikariyoruz

ilk macinda kötü oynasin hemen cöp olur burada

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

m.demirkol vasat üstü gereksiz bir transfer demis. acaba kac kere izlemis kendisini ?

umarım cok iyi katkı sağlayıp herkesi utandırır. önemli olan yıldız olması degil takıma katkı sağlaması zaten. dzemalili iyi katkı sağlarsa bundan sonraki transfer politikamızda bayagı degisecektir.

Dzemaili en verimli çağını bizde yaşayacak inşallah.Tıpkı Melo gibi. Yorumcular şunlar bunlar otursun bokunda boncuk arasın. Çok iyi transfer.

Kimi alırsan al selçuk banko oynayacak hatta yekta her maç süre alacak. gökhaninler alınsa daha çok sevinirdim

adamin sutlari güya iyi diye mi aldik biz simdi bunu

kliplere bakarak yine bir oyuncuyu göklere cikariyoruz

ilk macinda kötü oynasin hemen cöp olur burada

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Video izleyicilerin problemidir bu. Lâkin oyuncu analizini videolardan yapanlar, taraftarlık kavramını yerinde saydıran kesimdir.

Kötü bir oyuncu değil anormal paslari veya oyun kurma gibi özelliklerinde yok iyi şut çeken mücadele eden savunmayada hucumada katkı veren bir oyuncu sadece orta sahanın önünde yada defansın onunda durmuyor gidip gelen bir oyuncu inşallah faydalı olur

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dunya kupasinda izledim bu elemani. ekstra birsey beklemeyin tam bir gorev adami. pes etmez yorulmaz

T•

maaşından ötürü bastonlu selçuğu kesemez kesmesi temennisiyle 3 lü orta sahayı düşünmek bile istemiyorum

Bu arada orta sahada ve de 6 numara da Ceyhun'dan Cemaili'ye :) güzel geçiş oldu.

Ceyhun'u da severdim ama yetersiz kaldı.

m.demirkol vasat üstü gereksiz bir transfer demis. acaba kac kere izlemis kendisini ?

umarım cok iyi katkı sağlayıp herkesi utandırır. önemli olan yıldız olması degil takıma katkı sağlaması zaten. dzemalili iyi katkı sağlarsa bundan sonraki transfer politikamızda bayagı degisecektir.

Dünkü Spor Servisi programını diyorsan böyle bir şey demedi. Cemal'le Tarık'ı kısaca geçti, Cemal olabilir, Tarık zor dedi. Sadece Pandev'e biraz değindi.

Caliskan bir orta saha oyuncusu. Xabi Alonso beklemeyin ama kesinlikle faydali olacaktir.

Pas yüzdesi cok yüksek, sutlari muazzam, caliskan, güclü bir oyuncu.

Beklentileri dünya yildizi seviyesine cekerseniz olmaz.

Prandelli´nin sistemine uyan bir oyuncu tipi.

Hayirli olsun

Tam bir fırsat transferi oldu.

selcuk türk olmazsa top gibi oynar selcukla ama bu sinir varken banko oynamasi zor gibi. blerim>selcuk

sessizce geldi nedense böyle gelenler daha başarılı oluyor ismi bile geçmedi tam olgun yaşında çok umutluyum.

Geri
Üst Alt