#6 Blerim Džemaili

Adam gibi, seviyeli yorum yapın. Futbol fakiri senin gibi adam adamlar yüzünden sinirimiz bozuluyor.
Dünkü maçta ilk maçına göre sırıtmadı, güzel işler yaptı. Orta sahamızda unuttuğumuz dikine oynamaları, ceza sahasına girmeleri denedi. Son dklarda kendini zorladı takım gol atsın diye. Tabi senin gibiler anca gelip kulüp sporcusuna hakaretler edip, tek bir analiz içeren cümle kurmasınlar.

Dünya kupasında oynamış, Napoli'de uzun süreler almış, goller asistler yapmış bir futbolcudan bahsediyoruz. "Takıma alışsa nolur PTT'de yedek oynar" cümlesini bu forum sayesinde yüzler, binler okuyor. Elinize ne geçiyor bu özürlü yorumlar sayesinde. Bu adam salı günü ya da sonraki bir maçta bir gol, asist yapsa kendinden geçip sevineceksin sonra tükürdüğünü yalayacaksın burada yazdıklarından dolayı. Biraz edep, biraz saygı!!!

Bu sözlerim sadece sana değil, sanal alemde asıp kesen, takıma dolaylı yoldan köstek olan futbol cahillerine...

Sent from my iPhone5 using Tapatalk

Benim yorumlarım beni bağlar Einstein.

takıma alısması gerek...verdıgı paslardan uyum sorunu oldugu cok acık..drıblıng yapabılıyor ılerı oynayabılıyor..presi de fena degıl ıyı olacak bu cocuk guvenıyorum

Dzemaili'den 10 kişi çalımlayıp gol atmasını falan mı bekliyordunuz? daha ilk maçında
Bizim orta sahada topu koşturan hızlı düşünüp hızlı hareket eden bir oyuncuya ihtiyacımız vardı.
Dzemaili bunları yapmaya çalıştı dün hep ileriye hızlı ve akılcı oynamaya calıstı.
Kısacası Selçuk'un yapmasını beklediğimiz ama yapamadığı şeyleri bu adam yapacak gibi.
Alıştıktan sonra daha iyi oynar inşallah :)

zayıf transfer net....

tabi forumun belli tipleri müthiş yeauhhh 5 gol mu atsın yeauhhh diyedursun

Adam futbolu biliyor her zaman doğru oynuyor dikkatimi çeken bu temposuz buldum Dzemaili normalde çok daha agresif ve dikine oynar..
Yorgun olabilir ama zekasıyla işi bitiriyor farklı yerli oyunculardan..
Kaç tane atak organizasyonu yaptı adam sonunu getiremedik..
Ama o Burak'a verdiği pası anlamış değilim burası Türkiye be aslanım vurucan köşeye bitiricen kendin..
Burak efendi önden koşmuş bir adım geride dursa boş kaleye atacak topu ama burada böyle işte..
Drogba dünyaları indirdi bu adama da yarısından fazlasını gol yapamadı..

biraz agir adammis fakad takima bi alissin hele innit, is yapabilir bi elemagn

Ağır olması problem değil, düşünce olarak ağır olması problem. Ayağına gelen her topta fazladan 5 saniye kaybediyor, sonradan hamlesini yapıyor.

Daha ilk maçtan kafasını koparmışsınız be kardeşim. Biraz sabredin. Bir maçla bu kadar kesin yargıya varılmaz, biraz sabır. Şöyle bir 10-15 maç oynasın ondan sonra yorum yaparız.

bunu ilk maçta anlamakta müthiş olmalı:redface: bikaç maç daha izleyeydin:redface:

1 mac ile de anlarsin, hic oynamadan da anlarsin. Bu kadar basit Sergen. Örnegin Salih ve Veysel transfer edilmeden önce de yetersiz ve yanlis oldugu belliydi. Dzemaili ayni sekilde bos transfer. Kötü bir oyuncu degil belki, ara sira görev alir, ama yabanci hakkimizi ondan yana kullanmak aptalliktir.

Maddi sıkıntılar olmasa alacağımızı sanmıyorum kendisini ama uygun olunca alındı işte yerine bir Guarin falan olsaydı keşke

Çok iyi futbolcu, kesinlikle yararlı olacak.

Fark yaratan bir oyuncu degil. İleriye top tasıyamıyor. Hamal gibi kossun bari desek, oda yok..

Yani sırıtmaz ama ortasahaya seviyede atlatamaz. Hoca muhtemelen Melo'nun yanında ya Selcuk'a sabredecek yada Furkan'ı oynatmaya baslayacak. Dzemalili kontejan harcanmayı hakedecek bir oyuncu degil ama sınırlama olmasa mevcut kadroda rahatlıkla ilk 11 oynar diyebilecegimiz oyuncu.

Son maçta savunmadan orta sahadaki Dzemaili'ye bir top atıldı yerden, adam topu stop etmeden hemen hücuma doğru döndü ve topu dikine sürdü, bu özellik futbolcu olduğunun göstergesi, bu özellik hiç bir Türk oyuncu da yok.Top kendilerine yerden geldiğinde öncelikli görevleri topu stop edip 3-5 saniye eveleyip gevelemek.

Zamanla daha iyi olacaktır kimsenin şüphesi olmasın.

Sezon'a gec baslamis, takim'la neredeyse hic idman yapmamis birisi.

Ve burda Salih ve Veysel gibi anadolu topcularla kiyas yapmaya gerek yok. Senelerdir Serie A'da, Napoli'de, ve SL/ALde oynamis olan bir futbolcu. Yerin dibine sokmaya gerek yok. Biraz zaman taninmasini hak ediyor.

Geri
Üst Alt