#6 Blerim Džemaili

attachment.php

fark yok

Ekli dosyalar

• ahmet_davutoglu_9490.webp
    ahmet_davutoglu_9490.webp
    67 KB · Görüntüleme: 119
bilmiyorsunuz o zaman
sen FT mı başkan ıyı kı kovdu dıyen tayfadan degılmısın.bıldıgın ortada halımızden.sende burdasın bende burda.dzemeılı bende ıyı sanıyordum ama bızde ış yapmaz.bızde öyle adam çok.Allah askına kısıtlı yabancı kontenjanında gomısı mı alırdın dzemaili yı mı?.emre çolak çok daha ıyı.

antrenmanda bile oynayamayacak hamit bundan iyiymis. selcuk'u bile kesemezmis :d

tapatapatapatalk

Ya adam futbol oynamak için can atıyor, topu ayağına aldıktan sonra olduğu yerde 10 saniye düşünüp yanına biri gelince hemen kendini yere bırakmıyor Türk futbolcusu gibi.Belli ki fiziki açıdan tam hazır değil, kendisini bir kaç maç sonra görmek lazım.

Bu adamın zamana ihtiyacı var Selçuk ile aynı anda oynamamalı bana göre. Melo ile göbekte denenmeli önlerinde Sneijder. Solda Bruma sağda Olcan forvette Pandev.

Bir adamda gelsin zımba gibi oynasın arkadaş. Bu fizik kondisyonla hiçbir şey yapamaz. Ne aklını ne yeteneğini kullanabilir bu durumda.

Kondüsyon eksiği var belli oluyor zamana ihtiyacı var

O değilde keşke Alex Song'u alabilseydik yerine

Dün Westham'ın maçı vardı ve süperdi

İlk mactan begenmeme şenlikleri basladi.1 mac daha oynasa Ceyhun ilan edip takimdan kovacaklar. Bu yorumlari Melo gelirkende, Chedjou gelirkende olmustu hatirlatirim sizleri bu adam kendini gosterdiginde buradaki yorumlari hangi sahislar kotulemisse buraya koyacağım o yorumlari.

Moderatör tarafında düzenlendi:
isinamadim ben buna yirtici biri olaydi ya tamam gucu var ama cok agir geldi bana

İlk mactan begenmeme şenlikleri basladi.1 mac daha oynasa Ceyhun ilan edip takimdan kovacaklar. Bu yorumlari Melo gelirkende, Chedjou gelirkende olmustu hatirlatirim sizleri bu adam kendini gosterdiginde buradaki yorumlari hangi sahislar kotulemisse sokacam o yorumlari.
bende iyi adm sanıyordum bu cemailiyi.sende burdasın bende burdayım.cemaili 5 para etmez.yavaş kafası yerden kalkmaz.2.yarı kaç top kaptırdı kaç dakika neredeyse sahada yoktu gördun mu.bu adam için yabancı kontenjanı harcanmaz.bedava gomisi almayıp dzemaili yi alma aklını kim verdiyse hemen kluple ilişigi kesilmeli.menez yada gomis den sadece birini alsaydık yeterliydi.bu sezon oynadıkları futbol meydanda.

Bugün ki maçta vasattı.
Dikine oynamaya çalışıyor bu iyi birşey ama pek etkili olamadı bence.

bölüm bölüm iyiydi sonlara doğru bozdu biraz şimdilik vasat ama kötü değil zaman lazım

Fiyasko çıkarsa yönetim ağır bombardımana maruz kalır hem medyada hem de taraftar nezdinde.

Takımla hazırlık kampı geçirmemiş , daha 2. maçına çıkan ve yanında Selçuk gibi bir retard ile oynamak zorunda kalan Blerim'e çok yükleniyorsunuz.

Göreceksiniz Melo II olacak. Belki bu sene Fener maçından sonra Şampiyonluğu Melo ile birlikte getirecekler.

Az sabır. Boş adam değil Selçuktan daha akıllı top oynamaya çalışıyor.

Geri
Üst Alt