#6 Blerim Džemaili

Genel anlamda iyi mi kötü mu birsey diyemem. Iyi tarafindan bakarsak sürekli ileriyi düşünüyor, olumsuz taraftan bakarsak pas özürlü bir tarzi var. Ama daha cok yeni, hakkinda yorum yapmak icin beklenmeli, kötü de cikabilir belki ama bekleyip görmek gerekiyor. Su an takimi hiç tanımıyor, zamanla pas yuzdesini arttirabilir. Hicbir hücum organizasyonuna sahip olmayan bir takimin orta sahasinda oynamak kolay degil. En az 3 4 hafta sonra yorum yapmak daha dogru olur.

Ama bu gece felaket kötüydü onu da söylemek gerekir. Ayagindan cikan her 4 pasin 3u rakibe gitti, digerini de calima giderken kaptirdi. Ama dedigim gibi kesinlikle genel yorum icin biraz daha zaman geçmeli. Umarim takimin dinamosu olur.

İlk mactan begenmeme şenlikleri basladi.1 mac daha oynsa Ceyhun ilan edip takimdan kovacaklar. Bu yorumlari Melo gelirkende, Chedjou gelirkende olmustu hatirlatirim sizleri bu adam kendini gosterdiginde buradaki yorumlari hangi sahislar kotulemisse sokacam o yorumlari.

Senle ayni fikirdeyim renkdas ama Melo gelince boyle yorumlar olmamisti hic.... hatta Ilk 30dk ibb macinda ilahti:D

Napoli pandev ve cemali gibi 2 süper futbolcuyu transferin son günü nerdeyse bedava rakama bize verecek kadar saf bir takım mı sizce ? dün pandev ve cemalide en ufak bir umut kırıntısı bile görmedim üstelik pandev ş.ligine alışkın bir adam buna rağmen bu kadar pasif kalması kabul edilemez Napoli büyük bir yükten kurtulmuş

Performansi dip yapmisken aldik Prandelli onu yeniden parlatabilir mi yoksa Hamit gibi mi olur bilinmez.

Tapatalk

Yıldız futbolcu ilk maçında kalitesini belli eder. Bknz drogba, melo, sneijder.... Cemali düz futbolcu, yetenekleri sınırlı amaçalışarak fizik kalitesinide yükselterek belli seviyeye gelebilir. Şu anda fizik olarakta hazır değil. Bundan çok bir katkı beklememek lazım. Bence yanlış transferdi

Olumlu tarafı, sahada gizlenmiyor. Kötü tarafı, cok ağır. Lig maclarında is yapar ama CL'de cok zor. Sadece Dzemali degil tabi bir kac topcu haricinde herkes asırı hantal.

Cemaili Hamitin biraz daha derli toplu hali ama aradığımız kan olmadığı aşikar...Selçuk kadar ağır kendi etrafında 1dk.da dönebiliyor...Ah diyorum vah dyorum Furkan dediğimiz adam 5 maç oynasın Cemailiyi de Selçuku da cebinden çıkarır..

Cemaili Hamitin biraz daha derli toplu hali ama aradığımız kan olmadığı aşikar...Selçuk kadar ağır kendi etrafında 1dk.da dönebiliyor...Ah diyorum vah dyorum Furkan dediğimiz adam 5 maç oynasın Cemailiyi de Selçuku da cebinden çıkarır..
Yapma bunu yapma bunuuuuu..

Xhemaili takimda dikine oynamaya calisan ender topculardandi. Zamana ihtiyci var

HTC One cihazımdan gönderildi

sabir beyler sabir . adam daha etrafindaki oyunculari tanimiyor .. kimin nereye hareketlenecgini nereye pas atacagini .. oynaya oynaya oturacaktir ..

ben memnun kaladim, Selcuk gizlenirken ve yaptigi tek üc seyden baska bisey yapmasini bilmeyen bir cins (geri pas, Burak i aramak, ve faul cikarma cabasi), Xhemaili oysa kaleye dogru gitmek isteyen birisi, vücütunu iyi kullana bilen birisi

Bu adamın attığı pasın biri geçmez mi arkadaş? Bir hamleyi de önceden düşünüp yap yahu, her ayağına gelen topu 5 saniye düşünüyor sonra pas atmaya yelteniyor. Ayrıca daha kötü tarafı ortasaha direncini arttıracağı yerde daha da düşürüyor. Resmen takıma zarar veriyor bence, Selçuk daha beter olduğu için öncelik olarak bu adama forma verilmeli ama Selçuk toparlarsa kesinlikle bu adama forma verilmemeli. Resmen kanser sebebi.

Oynadığı 2 maçta da beğendiğimi söyleyemem ama transferin son günü gelen adamdan da bir beklentim yoktu işin açıkçası.

dikine oynamaya çalışıyo geriye oynamayı pek düşünmüyo
selçuk gibi rakibin arkasında pas beklemiyo boşa kaçıyo
selçuk ayağına top alıp sürmeyi unutmuş

Belkide selçukla kıyasladığım için bu kadar iyi geliyo

bu adam bitmis. lorik cana bundan verimliydi. hamit donsede yabanci kontenjani baska yerde kullansak.

Çok kuvvetsiz 2-3 kere dikine gitmeye çalıştı gücü yetmedi

Hiç değilse adam kaleye gitmeyi düşünüyor. Tribünde kendisine saydıranları anlamadım. Biraz daha dengesini tutturduğu zaman akıp gidecektir.

lüzumsuz bir topcu

yabancı hamit

bunun icin olcanı brumayı kesmeye gerek yok

zaten agır bi ekiptik iyi hantal bi takım olduk

Geri
Üst Alt