#6 Blerim Džemaili

Takimin adam gibi bi sistemi olsa, bi bütünlük olsa bence çok iyi katkı sağlar. Zaten öyle bi oyuncu, isleyen bi sistemin iyi bi parçası. Ahim şahım yeteneği yok. Bizde sistem de olmayinca iyice göze batıyor.

N5

Bu adamin neden 11 oynadigini biri bana söyleyebilir mi? Hiçbirşey yapmiyor sahada. Ruh gibi dolaniyor.

Sırf şu transferi yüzünden Prandelli'yi kovarım.

Adamı maaşına %500 zam yaparak aldık bide.
Harbi dayaklık kulübüz.

buda bizim meireleşimiz,ulan tamam transfer yapmayın bidaha dahada zarar adam alıyosunuz.

Hemen oyundan alinip Olcan veya Bruma girmeli. Ne defans yapiyor ne hücum.Yedigimiz golde nerede duruyor beyefendi.

Sarı kart cezalısı anderlecht maçında, artık prandelli kara kara düşünüyordur.

Hakemin adımıza verdiği en iyi karar pozisyonda faul olmasada faul verip üstüne sarı vermesi bu sayede haftaya cezalı oldu ,
sövsen değmez sövmezsen içim rahat değil ,
prandelli Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın seni !

"XJAMAILI"

nuff said

Bu adama da kızamıyorum. Napolide orta sahada ve defansif oynayan adam gelmiş burda hocanın sayesinde ileri uç kanat mevkisinde oynuyor. Kendisi bile hayret ediyordur. Prandelli oyuncuları da yaktı.

Galatasaray'ın ihtiyacı yok Blerim'e...Üç aşağı beş yukarı olan kariyerini de burada hiç etti.Yazık...

Çok kötü oynuyor ama bizim taraftarın günah keçisi oldu...Yazık geçmiş olsun kendisine...

Bu kadar düz bi oyuncu görmemiştim sayesinde gördüm ekulisi pandevle devre arası şutlanırlar umarım

Hep söyledim çöpp elimizde çok var bundan Yektadan hiç bir fazlalığı yok

Geri
Üst Alt