#6 Blerim Džemaili

Bu kadar kötü performans gosterebilecegini de tahmin etmemiştim bu adam ilk transfer edildigi zamanlarda. Gel de kurtul simdi bu adamların kac senelik sozlesmelerinden.

O kadar da kötü değildi.

Kesinlikle kötü bir futbolcu değil ama gereksiz bir transfer olduğu aşikâr. Dzemaili sol açık filan oynamaz. Oynatacaksak Melo'nun yanında göbekte oynatacaksın. Resmen Hajrovic, Ontivero, Pandev ve Dzemaili transferleri ile geriye gittik. Riera ve Amrabat'tan iyilerin gelmesini bekledik. Drogba yerine onun kalitesinde bir forvet alsaydık şimdi çok farklı konumda olurduk.

Dümdüz adam yav. Gençler ayarında bir takımda baya iş yapar. O kadar. Hiç bir ekstra özelliği yok.

-Tapatalk-

Yabanci kontenjan var diye sinirleniyoruz, elin Italyani 3 yabanciyla çikiyor Ligde.

Sonra da bu türlü random yabanci oyuncularla maç kazanmaya çalişiyoruz

Inanilacak gibi degil.

geldiğinde Napoli ıskartası dedik ,beş kuruş etmez dedik ,dediğimizin arkasındayız , tulunun attığı son kazık moruk pandevle birlikde..

Geldiğinden beri hiçbir katkısını görmemekle birlikte oynadığı maçlarda takıma zarar veriyor.Bir pozisyonda Sneijder buna gollük bir pas vermişti.Bu arkadaş ise kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu ayağına eveleyip geveleyince çıldırdım resmen.Bunu gibi çok pozisyon var.Çok hantal bir futbolcu ve maalesef aradığımız orta saha değil.

lan hadi diyelim 45 dk dayandin su vitaminsize
ikinci yarida neden bunu cikarip Olcani almiyorsun oyuna??????????????????

Yoo, ama maçta ondan çok daha kötüleri vardı.

Televizyonda eleştirildi ya taraftar kafayı yemiş gibi adama saldırıyor...Bu adam bence dün kötü oynamadı,hadi bunlara göre kötü oynadı diyelim kabul edelim dün maçta Semih-Muslera ikilisi tabiri caizse sıçtılar ama Dzemaili'nin yarısı kadar eleştirilmiyorlar...

O kadar dedik almayın bu çöpleri diye. Gittiler transferin son günü Napoli'nin çöplerini getirdiler. Şu harcanan paralarla 10 tane çöp alacağımıza 2-3 tane düzgün oyuncu alsaydık şimdi bu kadar rezil durumda olmazdık. :(

Televizyonda eleştirildi ya taraftar kafayı yemiş gibi adama saldırıyor...Bu adam bence dün kötü oynamadı,hadi bunlara göre kötü oynadı diyelim kabul edelim dün maçta Semih-Muslera ikilisi tabiri caizse sıçtılar ama Dzemaili'nin yarısı kadar eleştirilmiyorlar...
Dün hiç tv izlemedim bana diyosan dzemaili sahada ölü gibiydi hiçbir faydası yoktu oyuna muslerayıda eleştirdim ayrıca

GS için yeterli bir oyuncu değil özellikle yabancı olması büyük handikap ama abartıldığı kadar kötü futbolcu da değil.

Cemal G.Saray için yetersiz, bize dinamik ve çabuk oynayabilen orta saha oyuncular lazimken bu el feni satin aldik.

Belki gelecekte faydali olabilir ama onun için zamanimiz yok - Lig için mücadele ediyoruz

Bombos bir topcu.Bes para etmez.94 dakika oyunda kalması skandal.

Geri
Üst Alt