#6 Blerim Džemaili

Hadi inş

Sent from my iPhone using Tapatalk

Oynamalı diyen neyin kafasını yaşıyor. Hamite kızıyorsunuz yavaş oynuyor oyunu yavaşlatıyor diye bu adam yabancı Hamit. Farkı yok ki 2side kağnı gibi.

İyi futbolcu ama nerede oynayacak. Gitmesi onun içinde daha hayırlı olur

dzemailiyle hamiti birbirine benzetmek... takımda dikine oynayabilen ender oyunculardan biri dzemaili ve hamit gibi yavaş değil

3 milyon iyi para.
bence extra bir oyuncu degil. kötü degil bencede ama yabanci siniri halen 5 iken gerek yok.
muslera
melo
sneijder
chejdou

+ 5icin

bruma, telles, pandev.

Selcuk'tan iyi futbolcudur ama yeterli degil. Bu sene zaten sinir yüzünden forma görme ihtimali cok düsük.

Seneye söyle Melo'nun yanina saglam bir adam almaliyiz.

dzemailiyle hamiti birbirine benzetmek... takımda dikine oynayabilen ender oyunculardan biri dzemaili ve hamit gibi yavaş değil

Çok doğru. Bir post gördüm bruma ilka karşılaştırmış, dikine oynamak akıp gitmekten farklı bir olay. Xhemaili de kötü dönemde dikine oynayan 2-3 adamdan biriydi. bence şans verilmeli

Çok doğru. Bir post gördüm bruma ilka karşılaştırmış, dikine oynamak akıp gitmekten farklı bir olay. Xhemaili de kötü dönemde dikine oynayan 2-3 adamdan biriydi. bence şans verilmeli

Brumayla karşılaştırmışım bak sen :D Benim orda yaptığım vurgu Bruma "gibi" yani onun gibi hızlı mı oynuyor anlamındaydı.. Ayrıca dikine oynamakla,dikine oynama niyetinde olmak aynı şeyler değildir. Dzemailinin sadece dikine oynama niyeti var. Düşünüp uygulayana kadar 1 dakika geçiyor. Bahsettiğim yavaşlık yani Hamit yavaşlığıda budur. 2015 yılındayız millet artık forvet,kanat,orta sahaların hızlı olmasını bıraktı kalecide bile hızlı hareket ve reflex aranıyor.

Süratli olmayan her futbolcu yavaş oynuyor size göre.Dzemaili iyi futbolcu, önümüzdeki sezon orta sahada Melo ile birlikte oynayabilir.

tapatalk

Son düzenleme:
kalmalı,iyi futbolcu çünkü.

Süratli olmayan her futbolcu yavaş size göre.Dzemaili iyi futbolcu, önümüzdeki sezon orta sahada Melo ile birlikte oynayabilir.

tapatalk

Futbolda ne kadar hızlı oynarsan ne kadar topa hızlı hükmedersen o kadar çok pozisyona girersin. Veya şöyle söyleyim ne kadar hızlı oynarsan karşındaki rakibin dengesini daha kolay bozarsın. Şimdi senin dediğine gelelim mesela Sneijder ve Melo süratli oyuncular değil ama hiç bi yerdede yavaş dememişimdir. Niye demedim çünkü ikiside akıllı oyuncu topu ayağında tutmadan dikine 40 metre pas atabiliyorlar oyunu genişletiyorlar. Dzemailide hızlı çevik değil ama topu kanata yaymak için düşünüp uygulaması 1 dakika alıyorsa o oyuncu yavaştır..

Futbolda ne kadar hızlı oynarsan ne kadar topa hızlı hükmedersen o kadar çok pozisyona girersin. Veya şöyle söyleyim ne kadar hızlı oynarsan karşındaki rakibin dengesini daha kolay bozarsın. Şimdi senin dediğine gelelim mesela Sneijder ve Melo süratli oyuncular değil ama hiç bi yerdede yavaş dememişimdir. Niye demedim çünkü ikiside akıllı oyuncu topu ayağında tutmadan dikine 40 metre pas atabiliyorlar oyunu genişletiyorlar. Dzemailide hızlı çevik değil ama topu kanata yaymak için düşünüp uygulaması 1 dakika alıyorsa o oyuncu yavaştır..
takım kanatla mı oynuyorda kanata yaysın yada dzemaili oynadığında kanat oynayan kendisi :) soldan tamamen sağa öyle toplarıda ancak wesley gibi oyuncular atabilir zaten herkesin standardı belli

yavas tobcu oldugu dogru da gs'li hamid kadar 5 para etmez bi adam suphesiz degil

takım kanatla mı oynuyorda kanata yaysın yada dzemaili oynadığında kanat oynayan kendisi :) soldan tamamen sağa öyle toplarıda ancak wesley gibi oyuncular atabilir zaten herkesin standardı belli

2 maç kanatta oynadı diye abartmayın. Bu adamın 3lü orta saha göbeğindede gördük Sneijderin sola kaydığı kendisinin merkez oynadığı en az 6 maç vardır. Defansa yardımıda yok 4-4-2nin göbeğine koy nasıl dağılır orta saha. 2 maç sonrada hepiniz söversiniz.. Zaten bunada kontenjan harcayacağımızı sanmıyorum en fazla yedekte poz verir allah var yakışıklı adam.

Ha ilk geldiğinde olumlu baktım o ayrı bi mesele tabi. Ama İtalyadakiyle burdaki farklı veya Napoli sempatizanı olmadığım için idare eder olarak gördüm belki bilmiyorum. İtalya ligini düşük kapasiteside olabilir bu.

Dediğin gibi sürat ve hızlı oynamak farklı şeyler.Ama Dzemaili'nin yavaş bir futbolcu olduğunu düşünmüyorum, hatta bizim orta sahada en hızlı ve dikine oynayan futbolcu bana göre.

tapatalk

Dediğin gibi sürat ve hızlı oynamak farklı şeyler.Ama Dzemaili'nin yavaş bir futbolcu olduğunu düşünmüyorum, hatta bizim orta sahada en hızlı ve dikine oynayan futbolcu bana göre.

tapatalk

Bizim orta sahanın en hızlı ve dikine oynayan adamı dersen o iş yatar işte. Emre Çolakdan daha mı hızlı şimdi bu adam :D Selçuk de eyvallah derim. Melo defansif görev üstleniyor ilk senedeki gibi serbest olursa çok şeyler yapar. Geriden bile dikine oynayabilen bi adam sonuçta.

Bi Alper Potuk katkısı bile vermeyen yabancı bi adamıda tartışmayalım lütfen..

Geri
Üst Alt