Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dzemailiyle hamiti birbirine benzetmek... takımda dikine oynayabilen ender oyunculardan biri dzemaili ve hamit gibi yavaş değil
dzemailiyle hamiti birbirine benzetmek... takımda dikine oynayabilen ender oyunculardan biri dzemaili ve hamit gibi yavaş değil
Çok doğru. Bir post gördüm bruma ilka karşılaştırmış, dikine oynamak akıp gitmekten farklı bir olay. Xhemaili de kötü dönemde dikine oynayan 2-3 adamdan biriydi. bence şans verilmeli
Süratli olmayan her futbolcu yavaş size göre.Dzemaili iyi futbolcu, önümüzdeki sezon orta sahada Melo ile birlikte oynayabilir.
tapatalk
takım kanatla mı oynuyorda kanata yaysın yada dzemaili oynadığında kanat oynayan kendisiFutbolda ne kadar hızlı oynarsan ne kadar topa hızlı hükmedersen o kadar çok pozisyona girersin. Veya şöyle söyleyim ne kadar hızlı oynarsan karşındaki rakibin dengesini daha kolay bozarsın. Şimdi senin dediğine gelelim mesela Sneijder ve Melo süratli oyuncular değil ama hiç bi yerdede yavaş dememişimdir. Niye demedim çünkü ikiside akıllı oyuncu topu ayağında tutmadan dikine 40 metre pas atabiliyorlar oyunu genişletiyorlar. Dzemailide hızlı çevik değil ama topu kanata yaymak için düşünüp uygulaması 1 dakika alıyorsa o oyuncu yavaştır..
takım kanatla mı oynuyorda kanata yaysın yada dzemaili oynadığında kanat oynayan kendisisoldan tamamen sağa öyle toplarıda ancak wesley gibi oyuncular atabilir zaten herkesin standardı belli
Futbolda ne kadar hızlı oynarsan ne kadar topa hızlı hükmedersen o kadar çok pozisyona girersin. Veya şöyle söyleyim ne kadar hızlı oynarsan karşındaki rakibin dengesini daha kolay bozarsın. Şimdi senin dediğine gelelim mesela Sneijder ve Melo süratli oyuncular değil ama hiç bi yerdede yavaş dememişimdir. Niye demedim çünkü ikiside akıllı oyuncu topu ayağında tutmadan dikine 40 metre pas atabiliyorlar oyunu genişletiyorlar. Dzemailide hızlı çevik değil ama topu kanata yaymak için düşünüp uygulaması 1 dakika alıyorsa o oyuncu yavaştır..
Dediğin gibi sürat ve hızlı oynamak farklı şeyler.Ama Dzemaili'nin yavaş bir futbolcu olduğunu düşünmüyorum, hatta bizim orta sahada en hızlı ve dikine oynayan futbolcu bana göre.
tapatalk