#6 Blerim Džemaili

Bizim orta sahanın en hızlı ve dikine oynayan adamı dersen o iş yatar işte. Emre Çolakdan daha mı hızlı şimdi bu adam :D Selçuk de eyvallah derim. Melo defansif görev üstleniyor ilk senedeki gibi serbest olursa çok şeyler yapar. Geriden bile dikine oynayabilen bi adam sonuçta.

Bi Alper Potuk katkısı bile vermeyen yabancı bi adamıda tartışmayalım lütfen..

Emre Çolak'ı unuttum ama o da düne kadar etrafında dönüyor diye eleştiriliyordu.

Sorun yabancı olması zaten.Türk olsa daha farklı değerlendirilirdi.

tapatalk

Transfer yapmayacağız anlaşılan.Öyleyse neden bu adamı satıp iyice güçsüzleşiyoruz.Melo'ya bir şey olsa.Yekta,Selçuk ile oynamak var.Dzemaili ile oynamak var.

Brumayla karşılaştırmışım bak sen :D Benim orda yaptığım vurgu Bruma "gibi" yani onun gibi hızlı mı oynuyor anlamındaydı.. Ayrıca dikine oynamakla,dikine oynama niyetinde olmak aynı şeyler değildir. Dzemailinin sadece dikine oynama niyeti var. Düşünüp uygulayana kadar 1 dakika geçiyor. Bahsettiğim yavaşlık yani Hamit yavaşlığıda budur. 2015 yılındayız millet artık forvet,kanat,orta sahaların hızlı olmasını bıraktı kalecide bile hızlı hareket ve reflex aranıyor.
yanlış anlaşılma için kusura bakma :) Söylediklerinde haklılık payı var bunu inkar edemem tabiki, ben sadece Xelçuktan daha verimli olduğunu düşünüyorum.

Bu hala ne yapiyor bilen var mi 1 aydir Futbol oynamiyor herif bunu ne diye kadroya koyuyoruz satin gitsin.

2.5 bonservis verdik bi de.. Iskarta

2ci yarida idare etti sadece. görev adami sadece. kargalarin aldigi tolgay ile bire bir ayni sayilir.

2-3 ne veriyorlarsa satsınlar kurtulalım bu adamdan.

form tutucakda oynuyacakda ohoooooo

Dzemaili için erken yorum yapılıyor kaç maç çıkardı toplam ?çöplük prandelli de iyi oynayan yoktu zaten Hamza döneminde birkaç maç oynasın görelim hele, ben bu adamın oyun stilini beğeniyorum ve güveniyorum.

Dehşet oynadı Eskişehir'in galibiyetinde en büyük katkiyi verdi reis

Ulan ulan ulan

Selcuk topigine girmezsiniz sakatliktan cikan adama mi laf atarsiniz? Utanin utanin

Geri
Üst Alt