#6 Blerim Džemaili

Benim Prandelli´den bekledigimi yapiyor. Bu yabanci siniri tamami ile bir tuzak. 8 yabanciyi rotasyona sokma ihtimalin yok, bunu denemeye calistigin an kimseyi isitamazsin takima. Hamza hoca benim burada aylar önce yazdigimi yapti, iki yabanci kesilmeliydi o da yapti. 5+3 siniri ile takim yaratmak cok zor. Simdi bu sakatliktan sonra Telles´i kullanir, ve ikisinden birisi yedek olarak girer rotasyona. Telles´in performansina göre ilk 11 sansi olur.
aynen orta saha rotasyona girebilecek bir yerde değil hamit veya yektayı kullanır orda

Bu adamla bu iş olmaz açıkcası üzülmedim zaten ne şampiyon olabilecek nede şampiyonluğu hak eden bir futbol oynamadık oynamıyoruz.

Bu adamla bu iş olmaz açıkcası üzülmedim zaten ne şampiyon olabilecek nede şampiyonluğu hak eden bir futbol oynamadık oynamıyoruz.

İyi top oynamıyoruz ama tek rakibimiz Fener. Oda geçilmeyecek takım değil.

Haydi be Dzemaili kap formayı! Göster artık kendini.

Sent from my iPhone using Tapatalk

yabancıhakkını bruma-tellesten yana kullanır hoca. dzemaili en fazla 18e alınır, hocanın oynatacağına inanmiyorum

Yasin ilk geldiği günden beri oynasın diyorum, geçen sene Erciyes'te de harika bir sezon geçirmişti zaten. Olcan ise açık oyuncusu olarak değil ama Caner gibi bek olarak oynamalı yazdım bakıp eski mesajlarımı bulabilirsin.

Peki bu adamı hiç napolide oynarken izledinmi? Eğer verim alabilirsek çok şey katar skora melodan daha çok katkı verir

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

erciyes macında şans verilmeli. değerlendiremesse fb macı kadrosuna alınmaz olur biter.

umutluyum.arsenal maçında ilk yarıdaki dzemali şahaneydi.öyle olmalı.

Bu son şansı. Türkiye'de mutluyum, oğlumun adını Leo (Aslan) koyacağım felan diyordu. Bakalım bu şansı nasıl değerlendirecek..

Tapatalk ile gönderildi.

Hamzaoğlu önceki maç yedeğe bile almadı.Oynatacağını sanmıyorum.

Geri
Üst Alt