#6 Blerim Džemaili

Sorumluluk alması boşa çıkıp pas istemesi hoşuma gitti
bunu yapan pek adam yok takımda

ama tabiki ligde görmek lazım.

bizim ligde olsa neolur olmasa neolur . Demek istedigim .. turk ligindeki takimlarin 90% seviyesi manisa kadar .
Ne alaka yahu şu manisadan daha iyi 10 tane takım var ligde sen gittin diyarbakıra yenildin tutup onu ölçü alıp kimseyi yenemeyiz mi diyeceğiz üstelik haftaya derbi oynuyorsun örneğin garip oldu

___________Muslera
Sabri Chedjou Hakan Olcan
________Xhemo Selçuk
Bruma ____Sneijder___ Yasin
____________Burak

Kadro bu olmalı ...

Hangi mevkide oynadı anlayan var mı?Eğer sol kanatsa 2. golde şutu vuran adamı tutması gereken Cemaldi.Ama o nerdeydi?.Sağ kanatta.

Ben oynadigi sure boyunca cozemedim nerde oynadi

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hamza Hoca'nın kazanmak için 2 puan hediye ettiği top tepici. Rakipler puan kaybetmezse 1.lik ile 3.lük arasındaki fark 2 puan, Xhemaili o kadar değerli mi? Sanmıyorum.

ne zaman oynasa sahada ayakta duramıyo ki,arkdaş git kendine krampon mu alcan ne alcaksan.

Hoca silmekle çok haklı.Başakehir'in 2. golünden önce şutu vuran adamı Dzemaili tutması gerekirdi ama o sağ taraftaydı böyle sorumsuzluk olmaz.

Hoca silmekle çok haklı.Başakehir'in 2. golünden önce şutu vuran adamı Dzemaili tutması gerekirdi ama o sağ taraftaydı böyle sorumsuzluk olmaz.

O zaman Sabri'yi de silmesi lazım. Hocanın Dzemali ile ilgili bir sorunu var. Bu adam İsviçre milli takımına mütemadiyen çağrılan biri.

önümüzdeki macin sag kanadi olmali cok acil

zaten sag kanadimiz felcli ordan birsey islemiyor mevcut kanat adamlari ilede olmuyor

en azindan tecrubesi ve kalitesiyle ortasahaya daha yardimci olur ve sag kanadin defansif sorununuda böyle cözmüs oluruz

ayriyeten cemalinin olmasi hamit ve selcukuda cok rahatlatir her anlamda

hamza hoca ne yapip edip cemaliyi sezonun kalan maclarinda sag tarafda oynatmali

takimin sag kanadi icin tek cözüm bu adamdir

Geri
Üst Alt