#6 Blerim Džemaili

Adam günah keçisi ilan edildi Başakşehir maçında resmen.

1 sene daha tahammül edebiliriz bu riske girebiliriz diye düşünüyorum

İtalya'ya geri döner. Bu adamı hiç kullanamadık. Orta saha da fark yaratırdı.

İki tane orta saha transferi gelmez gibi duruyor o yüzden Xhemaili kalıp , Melo ve Selçuk'un yanına birde Alex Song eklenmeli diye düşünüyorum.

Opsiyonlu kiralanabilir rahatlıkla Alex Song.

Ön yargılı davranmamak gerek adamın belli bir kalitesi var kesinlikle birçok alıcısıda çıkacak göreceksiniz.

Adamin citasi var ama iyi para verilirse satilmali. Yedek adama 2.2 vermek cok ayrica.
Bilal daha cok katki verir bundan

Bu kadar beleşe gelen Bilal de oynayacaktır daha az yıllık ücretle.Sorun yok ayrılmasında

Konuda mesajlari okudum da, Dzemailiyi daha önce izlediginize emin misiniz? Dzemaili oyunun 2 yönünde de az cok etkili, savunma yönü zayif,temposu düsük bir oyuncudur. Napoli Dzemaili ve Pandevi göndermek icin 3 ay cabaladi. En büyük sorunu, oyunu kontrol edecek bir registasinin olmayisi olan bir takim yoksa Dzemailiyi neden göndersin?

Serie Adan oyuncu alirken en fazla dikkat edilmesi gereken faktör oyuncunun temposu ve fizik kalitesi.

Gitmesi daha hayırlı olur.
2.2 m € alıp yedekte durmasının bir manası yok.

Yabancı sınırı kalktı diyoruz ama sonuçta 14 oyuncu oluyor en fazla ve bu sınırı doldurmayız gibi geliyor bana hiç değilse aldığımız bütün yabancılar takımla bütünleşip iyi katkı vermeli.

Her yabancıya o kalsın bu kalsın deme lüksümüz yok

Sakatlık vs. tutunamadı.Zaten Melo-Selçuk gibi iki yavaş oyuncu varken orta sahaya dinamik oyuncular almak şart.Talibi varsa düşünmeye gerek yok teşekkür edilmeli.Hamit'i unuttum daha.Onunla birlikte 3 ağır oyuncu bile fazla.

Son düzenleme:
Eger merkeze transfer yapilmayacaksa, kalabilir. Bilal´den net daha kaliteli bir oyuncu.

Kalacak zaten 2.5 milyor euro kim verir bu arkadaşa. Avrupada senede verecekleri fiyat max. 1 milyon

Selçuk yerine oynasın en kötü ama Selçuk beyi kimse kesmez

Tapatalk

Geri
Üst Alt