#6 Blerim Džemaili

yahu 2.lig takımına karşı bile fark yaratamıyor bu sezon çook kötüydü. maaşında indirime gidecekse kalsın yoksa göndermek lazım.

Melo'dan çok Selçuk tipinde bir oyuncu ama Selçuk her türlü oynar. Dzemaili'ye 1 hafta içinde elveda mesajı atmaya başlarız.

Hadi göster kendini aslanım. :hat:

d115e90cb2c34558a337867ad6ad462f.jpeg

Sion ile görüştüğünü söylemiş

Envoyé de mon GT-I9300 en utilisant Tapatalk

Bu adam sanki hic bir ise yaramayan kötü bir topcuymus gibi bir algi olustu. Garip yani. Bu hale gelmesinde yine Hamzanin cok etkisi var.

dzemali > jem + bilal + yekta

ama türk olmadığından muhtemelen ilk gidecek adam olacak

Sistemimize uymadigi icin oyle gozukuyor.Hamza ile pek alakasi yok

Tabi ki de var. Adami IBB macinda oyuna aldi, mac 2:2 bitti bütün ihale bunun üstüne kaldi ertesi hafta kadroya alinmadi hemen.

Zaten o mactan sonra ligde 1 dakika bile oynamadi ( son hafta degeri kalmamis Rize macini saymazsak)

Sisteme uymuyor mu? Allah askina Burak hangi sisteme uyuyor, Umut hangi sisteme uyuyor, Selcuk Olcan sistem admi mi? Resmen sildi atti adami iste.

Bu sezon büyük katkı bekliyorum kendisinden.

Melo gidip bu herif durmali. Bizim yönetimin dogru dürüst adam alma ihtimali yok gibi birşey. Bari bunu göndermeyin. Ben bu adamin kötü oyuncu oldugunu düşünmüyorum.

Bu herif de Melo gibi bizden yüksek vereni bulamaz ve geri döner.Eboue,Engin ve Sabri gibi u21'de takılır.

Faydalı olma imkanı yok maalesef.

Çok düz bir oyuncu. Ha Jem Karacan'dan, Yekta'dan iyidir. Ama seneliği çok yüksek.

Bu adamın olduğu yerde Bilal denen oluşum ilk 11 çıkıyor :o

Geri
Üst Alt