#6 Blerim Džemaili

Bizde oynadığı az sayıdaki maçı izledim.Bu sezon Genoa'da oynadığı bazı maçları izledim.Asıl siz izlemediğiniz adam hakkında önyargılı ezbere yorumlar yapıyorsunuz.

Dzemaili'nin mükemmel bir futbolcu olduğunu iddia eden yok.Şu takımda saçma sapan futbolcular oynarken Dzemaili'yi maaşını ödeyerek göndermenin mantıksızlığını anlatmaya çalışıyoruz.

Mantıksız olduğunu inkar etmiyorum zaten ama bizde oynadığında genelde vasat olduğu gerçeği değiştirmez. Bizde toplam 2 iyi maç oynadı o da Karabük ve 10 kisilik Manisaspora karşıydi. Daha fazla maç oynasaydi bu gerçeği yine değiştirmezdi

İzledin diyorsun ona rağmen nasıl savunabiliyorsun? Dzemaili Selçuk'tan yukarıda belirdigim şey hariç ne farkı var?

Sacmalamayin

İtalyan takımlarından birine temmelli yollamak lazım.
Maaş yükünden kurtulmalı

Lanet gelsin Dursun ve Yonetime!
Dayak yiye yiye gideceksiniz!

Maaşı odenerek yollanilmasi saçmaydı.Çok buyuk bir etki yaratmazdı belki takımda ama yedek klubesinde iyi bir alternatif olabilirdi bu sene

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maaşını ödediğim adam bende oynamalı. (Nokta)

maasinin max yarisini versek ve belli bir maca cikma sonrasi satin alma zorunlulugu olsa ok olurdu
yerine de sadece bilal ve joseyi alsak (1.5 m euro yillik)
1den kurtulup 1.5 eklemis olurduk, ve daha iyi oyuncular (ozellikle Jose)
fekat hem 1.3 verip hem jem ve donku aldik, yani hamle-ul stupid

Maaşını ödediğim adam BENCEDE oynamalı yazılır, bende değil.

Bir gurbetçiden türkçe dersi alıyorsun xd

Ulan gurbetçi şaban, benim orada anlatmak istediğim durum farklı senin yazdığın farklı.

Ayrıca dediğin gibi o cümlede "BENCEDE" yazmak istesem "BENCE DE" yazarım. Çünkü o durumda "-DE" ayrı yazılır. Eğitim yoksunu gurçetçi seni.

Ulan gurbetçi şaban, benim orada anlatmak istediğim durum farklı senin yazdığın farklı.

Ayrıca dediğin gibi o cümlede "BENCEDE" yazmak istesem "BENCE DE" yazarım. Çünkü o durumda "-DE" ayrı yazılır. Eğitim yoksunu gurçetçi seni.

Kıvırma

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt