#6 Blerim Džemaili

Karşılıklı gol oynadık Şükrü bastır biraz.

"Maaşını ödediğim adam bende oynamalı" cümlesi yanlış olduğunu farkında varıp kıvırmaya başlayan Sn. Sancak'la daha fazla muhattap olmayacağım

/logs off

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kıvırarak gol mı atıyorsun Sancak

Gerçek skor: Sancak 1-4 ^^ Erden

genoa'da aldigi paraya oynasa efsane olurdu bizde. gayet iyi bir oyuncu, yabana atanlar hamza gibi futboldan anlamayanlardir.

Kendi kalene gol atıyorsun, sürekli içine alıyorsun hey gurbetçi tavuk seni :red:

Muhattap olmama sözümden geri döndüm.

"Bende oynamalı" dedin. Sen futbol kulübümüsün Gökhan? Yanlış olduğunu bile bile inkar ediyorsun. Şimdi de gaza gelip kaşınıyorsun.

Seni her zaman üye olarak takdir ettim ama bundan sonra takdir etmeyeceğim. Bu kadar inatçı ve kendi hatasını kabul edemeyen bir eunuch olduğunu hiç bir zaman tahmin etmedim.

Konuyu daha fazla kirletmeden kapatalım.

Muhattap olmama sözümden geri döndüm.

"Bende oynamalı" dedin. Sen futbol kulübümüsün kayasert? Yanlış olduğunu bile bile inkar ediyorsun. Şimdi de gaza gelip kaşınıyorsun.

Seni her zaman üye olarak takdir ettim ama bundan sonra takdir etmeyeceğim. Bu kadar inatçı ve kendi hatasını kabul edemeyen bir eunuch olduğunu hiç bir zaman tahmin etmedim.

Konuyu daha fazla kirletmeden kapatalım

Bak Şükrü, seni severim. Aramız iyi oldu hep. Beni de takdir ettiğini söylediğin için teşekkür ederim. Ama bazı durumlara sırf 'çıkış yapmak' için çıkış yapıyorsun. Galatasaray'lıyız hepimiz. Galatasaray'ımız, bizim kulüp, bizim camia diye sahipleniyoruz takımı. O cümlede de bu anlamı barındıran bir anlam söz konusuydu. Benim ne anlatmak istediğim belli. Bunu sen de anladın ama sırf sivrileyeyim diye çıkış yaptın. Sonra da kendini rezil ettin zaten. İlk başta cümlemi cidden anlamadığını düşündüm. Yurtdışında yaşıyorsun. Olabilir böyle şeyler. Ama senin amacın farklıymış. Yoksa soyadımı yazmalar, yok başka 'kıvırma' demeler. Yapma yani böyle şeyler. Hoş değil.

Bak şimdi de 'kaşınıyorsun' falan yazıyorsun. Yapma yani böyle şeyler. Ama illa 'kaşınıyorsun' diyorsan bir kaşı bakalım nasıl kaşıyacaksın?

Gerek yok böyle şeylere. Tadımız kaçmasın.

Son düzenleme:
db0.jpg

Ulan gurbetçi şaban, benim orada anlatmak istediğim durum farklı senin yazdığın farklı.

Ayrıca dediğin gibi o cümlede "BENCEDE" yazmak istesem "BENCE DE" yazarım. Çünkü o durumda "-DE" ayrı yazılır. Eğitim yoksunu gurçetçi seni.
Gökhan reis hop on hop off yapmış Şükriye isimli arkadaşı.

ŞL finalini gölgede bırakmış bu konudaki müsabaka

İnş Genoa satın alır, bizde alacağımız para ile katkı sağlayan bir defansif orta saha oyuncusu alabiliriz

Bu sezon orta sahamıza bakın sonra saçmalayın. Şu anda elimizde olan orta sahaların hepsinden iyi adamdı. Kalsaydı çok etkisi olurdu. Tabi sonunda milletinde beynindeki nöronlara zarar verdi bu yönetim.

Gelecek sezon anca yedek kulubesinde oturur, italya'dan bir takima satsinlar

Geri
Üst Alt