#6 Ceyhun Gülselam

Cevap: #6 Ceyhun Gülselam

Kesinlikle kalmalı.Rotasyonda ilk akla gelen isimlerden.Selcuk ve Melo olmadıgında onları aratmaz.

keşke bu adamı stoper oynatsalardı en başında ortasaha olarak asla fark yaratamıcak ama stoper olsaydı şimdi agzımızın suyu akardı

bu saatten sonra oynatılır mı bilemem pozisyon bilgisini ve zamanlamayı ögrenebilir mi uzmanlara sormak lazım

bütün Sezon kadroya giremez..5-6 Mac oynayip 1.000.000 Euro Net Para almamali bu yüzden elden cikarilmali..yazik bu paralara ,sonra gidip Meloyu alamiyoruz

Engin,Yekta,Culio,Dany

bence Ceyhundan o Pozisyonda daha basarili olurlar..

Adamı ilk forma tanıtımında gördüm , sonra Trabzon maçında gördüm şimdi yine forma tanıtımında gördüm.Sanırım yakışıklı çocuk diye aldık :/

406305_428152697224021_1120608916_n.jpg

Bugun cok iyiydi.Boyle devam ederse cok iyi bir alternatif olur.

Ayıp oluyor beyler adamın ekmeğiyle oynamayın.

Şu adamı beğenenler hangi özelliğini beğeniyor söyleyebilir mi?

Ceyhun'da gelecek görse zaten FT şans verirdi.. Bi Türkiye Kupasında oynadı ondada nasıl oynadığını gördük..

Derhal acilen gönderilmeli.

Takıma fazlalıktan başka bşey değil.

ceyhun gibi defansif orta saha oyuncumuz yokken ceyhun nu istememek ne demek yahu .

Hayır maçları nerenizle izliyorsunuz anlamıyorum ki, Melo olmasaydı geçen sene takımda görürdüm. Adam zaten kısıtlı forma şansı buldu bir golü var ve ortalama üzeri geçirdi oynadığı maçları da.

Emre Çolak bile rezil maçlar çıkardı bu kadar tepki almadı. Ama doğru bu vatandaş Melo'dan forma şansı bulmadığı için aldığı parayı haketmiyor. Sanki Busquets herifde Melo'dan forma alacak..

Geçen sene ihtiyaç olduğunda dahi kadroda denenmedi.Kalitesi ortada.

İşte defansif ortasaha oynayacak oyuncumuz yok ondan Ceyhun oynayacak diye korkuyorum bende:o

Geri
Üst Alt