#6 Ceyhun Gülselam

Cevap: #6 Ceyhun Gülselam

Hayır maçları nerenizle izliyorsunuz anlamıyorum ki, Melo olmasaydı geçen sene takımda görürdüm. Adam zaten kısıtlı forma şansı buldu bir golü var ve ortalama üzeri geçirdi oynadığı maçları da.

Emre Çolak bile rezil maçlar çıkardı bu kadar tepki almadı. Ama doğru bu vatandaş Melo'dan forma şansı bulmadığı için aldığı parayı haketmiyor. Sanki Busquets herifde Melo'dan forma alacak..
ya renktaş TS bile bize geldi diye tepki göstermedi yani takmadılar adamı sen niye bu kadar taktın.. Ceyhun günümüz ortasahası için çok çok ağır Galatasaray'ı kaldıracak düzeyde değil..

1 sene boyunca hiçbir şey yapmadı.Hayır kurumu değil ki Galatasaray.Çağlar da Ceyhun da oturup paralarını alıyorlar sadece.

Silah zoruyla getirilmedi yada kendi isteğiyle oturmuyor kenarda.Adam ekmek parasının derdinde.

Şu adamı beğenenler hangi özelliğini beğeniyor söyleyebilir mi?

Ceyhun'da gelecek görse zaten FT şans verirdi.. Bi Türkiye Kupasında oynadı ondada nasıl oynadığını gördük..

Derhal acilen gönderilmeli.

Takıma fazlalıktan başka bşey değil.

Bir gelecek gördü ki aldı takıma.Terim "lan ben niye oynatmıyorum bu adamı acaba?" diye düşünüp cevap bulamıyor mu? "Niye göndermiyorum acaba ben bu adamı?" deyip cevap bulamıyor mu? İmparatordan iyi mi biliceksiniz?

Ekmek parasıyla oynamayın adamın:mad:

ya renktaş TS bile bize geldi diye tepki göstermedi yani takmadılar adamı sen niye bu kadar taktın.. Ceyhun günümüz ortasahası için çok çok ağır Galatasaray'ı kaldıracak düzeyde değil..

Günümüz ortasahası nedir yahu :o hangi ligde oynuyoruz biz PL'de falan mı? Kimse zaten Ceyhun'dan CL'de oynamasını beklemiyor...

Benim görüşüm Ceyhun Galatasaray için yetersizdir.Nokda.

Silah zoruyla getirilmedi yada kendi isteğiyle oturmuyor kenarda.Adam ekmek parasının derdinde.

Bir gelecek gördü ki aldı takıma.Terim "lan ben niye oynatmıyorum bu adamı acaba?" diye düşünüp cevap bulamıyor mu? "Niye göndermiyorum acaba ben bu adamı?" deyip cevap bulamıyor mu? İmparatordan iyi mi biliceksiniz?

Ekmek parasıyla oynamayın adamın:mad:

Olay şöyle oluyor. Takımın kadrosu gelişince Servet, M. Batdal felan gidince bazı kesimler hımm bu sene kadrodan kimi sene boyunca eleştirip gönderilmesi dileklerinde bulunabilirim düşüncelerine giriyor. Şöyle bir bakıyor, Hakan Balta iyi kötü solbekte oynuyor, yerine alınacak yerli alternatifte kalmadı o olmaz, Aydın geçen sene biraz iyiydi o da olmaz, Sabri zaten hep eleştirilir farklı bir şey yapmış olmam, dur bakayım Ceyhun var, Çağlar var, Ufuk var. Saldır bunlara. Malesef böyle bir zihniyet var. Eleştirenler, beğenmeyenler, sevmeyenler tabi ki vardır. Belki o sebeple bu kadar üstlerine gidiliyordur. Saygı duyarım, buradaki herkes bundan farklı davranıyor da demiyorum. Ama bu ruh hastalığına kapılmış Galatasaray'lılar da var. Adım gibi eminim.

Ceyhun Galatasaray için yetersiz olabilir ama 1 sene bişey yapmadı diye eleştirmek saçmalık. Melo 'yu mu kessin Selçuk 'u mu kessin. Bu 2 adam da istikrar abidesi. :005:

Servet'i de böyle böyle göndermişlerdi iyi yakaladın:ka21: Futbolcularımızın değerini bilelim...

Tüm futbolcularımızı çok severim.Ama hiçbir şey yapmayan adamı savunmanın mantığını anlayamıyorum sadece.Açıkçası bu ana kadar gönderilecekler listesine Ceyhun'u yazmıyordum.Ama bu topic'e girdim ve dedim ki ; bu adam neden bizim takımımızda ? ne yapıyor ne oynuyor ?.Bence bizi hak etmiyor.Bilmiyorum ama Ceyhun bence bizim oyuncumuz değil.

Olay şöyle oluyor. Takımın kadrosu gelişince Servet, M. Batdal felan gidince bazı kesimler hımm bu sene kadrodan kimi sene boyunca eleştirip gönderilmesi dileklerinde bulunabilirim düşüncelerine giriyor. Şöyle bir bakıyor, Hakan Balta iyi kötü solbekte oynuyor, yerine alınacak yerli alternatifte kalmadı o olmaz, Aydın geçen sene biraz iyiydi o da olmaz, Sabri zaten hep eleştirilir farklı bir şey yapmış olmam, dur bakayım Ceyhun var, Çağlar var, Ufuk var. Saldır bunlara. Malesef böyle bir zihniyet var. Eleştirenler, beğenmeyenler, sevmeyenler tabi ki vardır. Belki o sebeple bu kadar üstlerine gidiliyordur. Saygı duyarım, buradaki herkes bundan farklı davranıyor da demiyorum. Ama bu ruh hastalığına kapılmış Galatasaray'lılar da var. Adım gibi eminim.
bu dedilerin benim için geçerli değil sanırım çünkü ben Ceyhun'un performansını falan değil direk oyunculuğunu beğenmiyorum daha doğrusu Galatasaray'a yakıştıramıyorum hatta resmi sitede geldiğini görünce üzülmüştüm bile:o.. şimdi ne söylesek boş ama gün gelirde 3-4 maç üst üste oynarsa eminimki Mustafa Sarp'tan daha çok eleştirilecek.. bunuda bi yere yazın

dursun beyler zararı yok yüksek ücret mi alıyor yoksa ?

Benim beğendiğim bir oyuncu. Tabii ne beklediğinize bağlı biraz da. Ceyhun, Mehmet Topal'ın birebir kopyası gibi, ne eksik ne fazla. Uzaktan iyi şut atar, bunun dışında hücuma katkısı çok azdır. Ama bir önliberodan beklenenleri de yeterli düzeyde yapar. İki stoper arasına girerek savunmayı rahatlatır. Kaldı ki takımda Melo'dan başka saf önlibero da yok. İmparatorun göndermeyi aklından bile geçirdiğini sanmıyorum. Forma şansı bulamadı fazla, çünkü Allah'a şükür Melo ve Selçuk çok az maç kaçırdı.

Miy maciydi sanirim ligde oynamisti izledim ve begendim ,hatta bir golunde hazirlanisinda zekice pas vermisti.

Oynamayan adami degil oynayamayan adami elstirmek lazim,Ha Melodan formayi alsin diye elstiryorsaniz bilemicem

Benim beğendiğim bir oyuncu. Tabii ne beklediğinize bağlı biraz da. Ceyhun, Mehmet Topal'ın birebir kopyası gibi, ne eksik ne fazla. Uzaktan iyi şut atar, bunun dışında hücuma katkısı çok azdır. Ama bir önliberodan beklenenleri de yeterli düzeyde yapar. İki stoper arasına girerek savunmayı rahatlatır. Kaldı ki takımda Melo'dan başka saf önlibero da yok. İmparatorun göndermeyi aklından bile geçirdiğini sanmıyorum. Forma şansı bulamadı fazla, çünkü Allah'a şükür Melo ve Selçuk çok az maç kaçırdı.

Sağ ol kardeşim. İyikide varsın! :ayatollah:

Adam ne oynadı da gitsin diyorsunuz?Kaç maç izlediniz?Ceyhun bence kesinlikle kalmalı bu takımın yedekte bekleyecek futbolcuyada ihtiyacı var.Bence rotasyonda kullanılabilecek bir isimdir kendileri.

Ben ceyhunu begenmem, genel olarak + 1.90 olan orta saha topcularina soguk bakanlardanim.

Ama bu cocuk zaten yedek icin alinmadi mi?

Yedek olarakta isimizi görmüyor mu?

Bence görüyor, bu yuzden sorun yok.

Benim tercihi mumkun oldukca az oynasin zaten. Ha, stoperde oynatilirsa, birsey demem, tabi hatalar yapmazsa amaa orta sahaya, nein, danke.

Yedek kaliyor diye buna benzer topcularimizi yollamaya baslarsak, yedekte kim kalacak anasini satayim.

Vardır Fatih hocamızın bir bildiği ama sakat değilse şayet keşke Ceyhun'u Melo ya da türevi biri gelinceye kadar şu hazırlık maçlarında deneseydik.

Ben ceyhunu begenmem, genel olarak + 1.90 olan orta saha topcularina soguk bakanlardanim.

Ama bu cocuk zaten yedek icin alinmadi mi?

Yedek olarakta isimizi görmüyor mu?

Bence görüyor, bu yuzden sorun yok.

Benim tercihi mumkun oldukca az oynasin zaten. Ha, stoperde oynatilirsa, birsey demem, tabi hatalar yapmazsa amaa orta sahaya, nein, danke.

Yedek kaliyor diye buna benzer topcularimizi yollamaya baslarsak, yedekte kim kalacak anasini satayim.

defansda oynayabiliyor, hem vierayi begenmiyorsun yani :(

Stoperde yedek dursun işte, orta sahada da oynar.Bence Gökhan gitsin asıl.

tabiki stoper alıcaz ama bu çocuk bursa maçında yedeklerde olucaktır. ve bence gayet iyi bi stoper görevi görür.bi zamanlar servetin bile oynadığı şu takımda stopere iyi bi alternatiftir.

benim kendisinden hicbir beklentim yok ,guzel bir takas yaparsak ic transferde bize en buyuk iyiligi yapmis olur

Geri
Üst Alt