#6 Ceyhun Gülselam

İyi ya da kötü diyemem, zaten ondan beklenen çok fazla şey yok.

Ama o son dakikalarda gelen topa ezbere sağa vurdu, orada deli oldum. Topu kontrol edip dikine gidebilirdik.

Sen nasıl bir şekilsin? Tip misin, tipsiz misin, defolup gider misin??

Yerden pasları iyi atıyor benim gördüğüm.Yalnız uzun toplara falan karışmasın.Sağa sola ve ileriye top versin yeter.Ben olsam Kadıköy'de oynatırım Sneijder'in yokluğunda.

selçukun yapamadığını yaptı 2 kez

içe kat etti başarılı da oldu ancak ayağı pek müsait değil

-Tapatalk-

berbat bir adam, bir topu kontrol edemedi.

Oyuna girdiği an maç gitti. Bireysel performans olarak çok kötü değildi ama taktiksel anlamda rezalet bir değişiklik oldu.

Suç sende değil.. Maçın başında senle başlansa anladım da abi gole ihtiyacın var ne işin var Ceyhunla..

paslar rezalet ama ön liberoda defansif açıdan yararlı olur ceyhun selçuk melo ile başlamalıyız fener maçına

maç başı

-----melo----

ceyhun-selçuk

gibi başlasa eyvallah ama sonradan girmesi saçmalıktan başka bir şey değil.göbekli engin daha kıvraktır herhalde ceyhun dan.

Orta sahada oynadığı kısa sürede iyiydi bence. Stopere geçince sapıttı. Ligde Melo ile çift ön libero, önlerinde Selçuk şeklinde deneyebiliriz. Hoca beğeniyor demek ki tarzını veya antrenman performansını.

Fener macinda garanti 11 de.

Gulmeyin gercek bu.

Girdikten sonra tek kale oynadik bu aksam. Herkesin aksine, taktiksel olarak dogru bir hamle olarak goruyorum Mancini'den. Ancak bu aksam rakip ceza sahasinda hic uretken ve kreatif degildik, sabaha kadar oynansa ve tek kale oynamayi surdursek zar zir bir gol atilirdi herhalde. Oluyor boyle lanet maclar.

Allah insana kazma şansı versin. Ceyhun, Sabri, Semih vs.

Girdikten sonra tek kale oynadik bu aksam. Herkesin aksine, taktiksel olarak dogru bir hamle olarak goruyorum Mancini'den. Ancak bu aksam rakip ceza sahasinda hic uretken ve kreatif degildik, sabaha kadar oynansa ve tek kale oynamayi surdursek zar zir bir gol atilirdi herhalde. Oluyor boyle lanet maclar.

Aksine bu tarz takımları sürekli üzerine giden adamlar ile oynayarak çözersin.

Engin

Bruma

Amrabat

Çolak

Umut

beşlisi aynı anda saha da olsa ve en az 60 dakika beraber oynasa rakip zaten gömülmüş sahasına sürekli hata yaparlardı. Kısa paslar ile zorlayacaktık sürekli gidip adamların en iyi bildiği şeyi yaptırıp her topu havadan Drogba'ya şişiriyorsun.

EN TAHMİN EDİLEBİLİR ŞEYİ YAPARSAN KUSURA BAKMA AMA YENİLGİYİ HAK EDERSİN.

Tahmin edilemeyeni yaparsan bu sefer ender şişirdiğinde bile sonuç alırsın bu iş böyledir. Ama sen 10 dakikadan daha o işe başlarsan rakipte önlemini alır.

VARYASYON SIFIR, DİKİNE OYNAMA SIFIR, YAN PAS BOL (Selçuk'un her 10 topundan 7'si,) , GERİ PAS BOL (Chedjou'nun her 10 pasından 7'si), abuk subuk orta açma var (Bruma, Riera) ,Melo dışında basan ve dikine yöne giden orta saha sayısı 0

nasıl olacak o iş.

Yukarıda ki adamlar olsa ve de Dany olsa atletizm de artacaktı, dikine gitme de , pas sahası da.

Ceyhun ise tam saçmalık.

Geri
Üst Alt