#6 Ceyhun Gülselam

Gecen sene kayserideyken fener macının ilk yarısında 6.2 km civarı kosmustu kendini kanıtlamak icin . Yarın oynarsa yine oyle bir performans bekliyorum

Her hocanın kazma tobcu takıntısı var,enteresan...

transfer dönemine kadar oynatır. Daha sonra defansif ortasaha alacağını düşünüyom

Suc oynatmak zorunda olanin degil kesinlikle. Takimda tutanlari suclarim ben. Ceyhun'un kapasitesi belli. Süper Lig'de biraz zor oynar.

Basit oynadı, bir kaç kafa topunu iyi toparladı, verilen görev belliydi onu da yerine getirdi.

yerli kadromuz nekadar berbat oldu ceyhun dan belli oluyor

Hücumunun olmadığını zaten biliyorduk ama savunması da hiçbir şey değilmiş onu gördük Mancini geldikten sonra..

Sezon basinda bir kac macta olumlu isik vermisti fakat büyük takim oyuncusu olmadigi önemli maclarda gösterdi.

Sezon basinda acilen gönderilmeli dedigimde aksini savunan olmustu. Buyrun. Böyle yeteneksizler Galatasaray da para kazaniyor.

1465381_741058009255469_2128185663_n.jpg

şu adamın trabzon ve Galatasaray geçmişi olmasaydı

yani ceyhunu geçen sene kayseri almanyanın X takımından alıp getirip oynatmış olsaydı

sezon başında süleyman hurma min 5 milyon avroya birine satmıştı ceyhunu.

takımdaki en iyi fizik kaliteye sahip futbolcu. premier ligde oynasa ezilmez. yerli carrick. güveniyorum bu elemana. iyi bir yardımcı olabilir

alman 3.liginden gelen bir adam. serbest kalsa yine o seviyelerde bi yerlerde oynar.

shaktara karşı stoper oynamış emrecanla beraber

2 tane yemişiz ama şaktarın ofansı fazla akışkan, nasıl oynadılar acaba semih de sakatlanmış milli takımda

Çeptalk

Geri
Üst Alt