#6 Ceyhun Gülselam

Hamit orada kesinlikle oynayamaz.Türk taraflarını haklı olarak futboldan anlamadıklarını söylüyorsun ama kendin de futboldan anlamıyorsun bu konuda.

Hamit ne fizik ne hız olarak orada oynayamaz.Daha önce yazdım çok kaldı bugün.Melo-Selçuk hiç yardım etmedi.Geride Balta gibi pas verebileceği adam da yok ne yapacak peki bu adam ?

Ben ayni sistem'i sürdürelim mi dedim? Orta saha yi Sneijder arkasinda 3lüye oynayalim diyorum. Ceyhun yerine Hamit. Farkli seylerden bahsediyoruz. Ceyhun cok daha farkli görev aliyor mevki itibariyle. Hadi neyse devam et.

Hayir. Mancini oyun anlayisina göre cikariyor Ceyhun'u cünkü elinde oraya uyacak daha iyisi yok. Aci ama gercek. Melo ve Selcuk'a destek verecek oyuncu ariyor iste. Yakin zamanda oraya Hamit'i monte etsin cok daha iyi olur.

Koca galatasaray 5.lig topçusuna mahkum diyorsun yani bence bunda bir çelişki var.Madem ceyhun 5.lig futbolcusu yekta var elinde onu kullan yada veysel sarı var onunda kullanabilir mancini bunu düşünemiyor mu?

Eleştireyim derken suyunu çıkartmayalım ceyhun as bir oyuncu olarak yetersiz olabilir ama kesinlikle 4-5.lig futbolcusu değildir.Bursa-Eskişehir maçlarından sonra yere göğe sığdıramıyordu kimse.

Ya Metehan bey ne anlatıyorsun anlamıyorum. Melo ve Selçuk'un yanına adam lazım değil aslında.. Sırf boy pos var diye teknik 0 pas 0 ayağı çok kötü ve ağır olan adam bizde oynarmı?

Hajrovic Melo Selcuk Xxx

Sneijder

Burak

Şu olmalı

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

fazla biniyonuz ceyhun'a drogba selçuk ne kattı bu akşam futbolumuza... sabri yeteneksiz olduğu halde çaba gösterdi... biraz gayret etmeleri lazımdı

Adamın görevi ne ?

-Oyunu kurmak.

Peki önceki 2 maç çok iyi yapabildiği işi şimdi neden yapamadı ?

-İlk neden Hakan'ın yokluğu.Önceki 2 maçı izleyin çoğu atağı tek başına başlattı.

Bugün Balta yok.İki tane topla kötü stoper var biri kazma.

Selçuk ve Melo'dan yardım yok.Yanında en az 2 tane Antalyalı var.Ne yapsın adam anlatın hele...

Koca galatasaray 5.lig topçusuna mahkum diyorsun yani bence bunda bir çelişki var.Madem ceyhun 5.lig futbolcusu yekta var elinde onu kullan yada veysel sarı var onunda kullanabilir mancini bunu düşünemiyor mu?

Eleştireyim derken suyunu çıkartmayalım ceyhun as bir oyuncu olarak yetersiz olabilir ama kesinlikle 4-5.lig futbolcusu değildir.Bursa-Eskişehir maçlarından sonra yere göğe sığdıramıyordu kimse.

Genelleme yapma. Ben bu yeteneksizi sezon basinda kamp oldugundan beri elestiriyorum. Sürekli satalim yazdim.

Haklisin 5. lig topcusu degil dedim ya. Daha beteri.

Bugün drogba ve selçuk burdisso felan dururken bu adama sallamak ayıptır be

Anca 4-3-3lü sistemde oynar Melo'yu dinlendirmek adına,Ceyhun'un olması demek kanatsız bir formasyonla takımın sahaya çıktığı demek ki,ne zaman çıksak deplasmanda kaybettik.

yekta varken bu 3 lig topcusu neden oynar ???????????????????????????????????????????

Bugün drogba ve selçuk burdisso felan dururken bu adama sallamak ayıptır be

Niye? Bugün kazanamadık ve formamızı giyen bir futbolcudan iyi performans bekliyor. Fazla para alan adamlarla aynı muameleyi görecek elbette. Ceyhun gibi düz adamla deplasman fakiri bir kadro ne yapar dış sahada?

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

digerleri yirtindida ceyhun suclu !

böyle cekinerek oynarsan kazanamasin son dakikalardaki gibi niye 1 0 dan sonra bogmuyorsun rakibi.

sucu bi oyuncuda aramayin !

bu akşam takım kötüydü. kimseyi suçlamaya gerek yok.

takımın en kötüsü maalesef drogbaydı:(

Bu Kütüğün takımda ne işi var. Boca juniorsun yedeğinin, münasip yerlerini kaldıramayan Dede Drogbanin Bu takımda yeri Olmamalı.

Geri
Üst Alt