Aziz Yıldız
Berlin Panteri
- 22 Mayıs 2011
- 40.965
- 940
- 643
bugün sneijdere o harika pası atan dedemdi dimi
allahın fussbal cahilleri
allahın fussbal cahilleri
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hamit orada kesinlikle oynayamaz.Türk taraflarını haklı olarak futboldan anlamadıklarını söylüyorsun ama kendin de futboldan anlamıyorsun bu konuda.
Hamit ne fizik ne hız olarak orada oynayamaz.Daha önce yazdım çok kaldı bugün.Melo-Selçuk hiç yardım etmedi.Geride Balta gibi pas verebileceği adam da yok ne yapacak peki bu adam ?
Hayir. Mancini oyun anlayisina göre cikariyor Ceyhun'u cünkü elinde oraya uyacak daha iyisi yok. Aci ama gercek. Melo ve Selcuk'a destek verecek oyuncu ariyor iste. Yakin zamanda oraya Hamit'i monte etsin cok daha iyi olur.
Koca galatasaray 5.lig topçusuna mahkum diyorsun yani bence bunda bir çelişki var.Madem ceyhun 5.lig futbolcusu yekta var elinde onu kullan yada veysel sarı var onunda kullanabilir mancini bunu düşünemiyor mu?
Eleştireyim derken suyunu çıkartmayalım ceyhun as bir oyuncu olarak yetersiz olabilir ama kesinlikle 4-5.lig futbolcusu değildir.Bursa-Eskişehir maçlarından sonra yere göğe sığdıramıyordu kimse.
Bugün drogba ve selçuk burdisso felan dururken bu adama sallamak ayıptır be
yahu bu adamin ne sucu var
allah askina söyleyin bana sabrinin kac ortasi takim arkadasiyla bulustu?
Bugün drogba ve selçuk burdisso felan dururken bu adama sallamak ayıptır be
yekta varken bu 3 lig topcusu neden oynar ???????????????????????????????????????????