#6 Ceyhun Gülselam

Allah aşkına bu kadar gereksiz bir topçu olabilir mi ya....Resmen Fenev'de ki Elçuk Şahin.Seni izlerken tiksiniyorum arkadaş....

ya yok be bu herif her 1e 1de calim yedi kac tane kartlik faul yapti paslari rakibe atti vs

selcuk en azindan topu bizimkilere atior (geriye)

Ben 15-20dk takip edebildim bu sarı kart aldığı vakitten bikaç dk öncesinden itibaren. Selçuk'u görmedim 2 defa defanstan topu uzaklaştırmaya çalıştı topa kız gibi ayağını savurmak sureti ile onun haricinde takımın yararına bişey yapmaya yaklaşmadı bile. Ceyhun yine 2-3 ileri pas yaptı, bikaç kez rakibi karşıladı. Kapasite bu kadar adamda o yüzden çok bişey demiyorum şahsen fakat Selçuk bey dalga geçiyor. O yüzden Selçuk'tan iyi.

bu nası topçu abi bu nasıl bir vücut bu nası bi beynin ayaklara hükmedememesi sadece gülüyorum ama sinirden

Ben 15-20dk takip edebildim bu sarı kart aldığı vakitten bikaç dk öncesinden itibaren. Selçuk'u görmedim 2 defa defanstan topu uzaklaştırmaya çalıştı topa kız gibi ayağını savurmak sureti ile onun haricinde takımın yararına bişey yapmaya yaklaşmadı bile. Ceyhun yine 2-3 ileri pas yaptı, bikaç kez rakibi karşıladı. Kapasite bu kadar adamda o yüzden çok bişey demiyorum şahsen fakat Selçuk bey dalga geçiyor. O yüzden Selçuk'tan iyi.

yok yav selcuk hic bisey yapmadi bu herif eksi katkida bulundu o yuzden buna -2 selcuga 0 verip selcugun relatively daha iyi oldugunu soyleriz

bunda değil oynatanda kabahat.kesinlikle bizim klasımızda değil.

yok yav selcuk hic bisey yapmadi bu herif eksi katkida bulundu o yuzden buna -2 selcuga 0 verip selcugun relatively daha iyi oldugunu soyleriz

Eksi katkıyı pek umursamadım şahsen Ceyhun'un kapasite belli olduğundan fakat perspektifinin doğru olduğunu inkar edemeyeceğim tabi ki.

mesaj yazarken beynini kullan biraz cins bi mesaj yazıcam diye komik olmuşsun her zamanki gbi Ceycey

Mesajlarına cevap verecek kadar düşmedim o yüzden açıklama yapma ihtiyacı duymuyorum.

3 senedir periyodun mu var bu arada nereye baksam birilerine laf sokmaya çalışmaktasın.

Mancini'nin kaseti mi var elinde? Ha?

bu adam tobcu olmuş abi gerçekten şaka gibi koşuşu bile ofsayt lan adamın

Geri
Üst Alt