#6 Ceyhun Gülselam

Mancini bu adamın sözleşmesini uzattıracak, buna da değinmeden geçmeyelim.

Mesajlarına cevap verecek kadar düşmedim o yüzden açıklama yapma ihtiyacı duymuyorum.

3 senedir periyodun mu var bu arada nereye baksam birilerine laf sokmaya çalışmaktasın.

çok "incesin" Talha

çabuk kırılırsın sen ama,bu tarz mesajları bana yazma lütfen çünkü gerçekten zeka belirtisi taşımıyo mesajların farklı olucam diye sapıtmanın alemi yok

mesajlara bakıcak olursak sende 3 senedir özel günündesin heralde

çok "incesin" Talha

çabuk kırılırsın sen ama,bu tarz mesajları bana yazma lütfen çünkü gerçekten zeka belirtisi taşımıyo mesajların farklı olucam diye sapıtmanın alemi yok

mesajlara bakıcak olursak sende 3 senedir özel günündesin heralde

Forumda (sen gibi) durduk yere saldırmaya kalkan organizmalar haricinde herkesle seviyeli bir muhabbet içerisindeyim bu da kimin anormal olduğunu ortaya koyuyor. Seninle de tartışmaya devam etmeyeceğim, çünkü konulara konuyla alakası olmayan mesajlar atılmasını uygun bulmuyoruz.

Player of the 90's.

I am the one who knocks!

Ceyhunu eleştiren futbodan anlamıyorsa .. Alın futbol da ceyhun da sizin olsun .. 3 m yanına pas atamayan adamı sadece kesici die beğenenler .. Sezon başın da melo alınmasın diyen adamlar işte..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Sen koş koş maç boyunca, başka bi bok yaptığın yok zaten.

I am the one who knocks!

Suç bunda değil yeteneksiz olduğunu herkes bilir sorun oynatanda sırf fizikli diye oynatılır mı?

Geri
Üst Alt