#6 Ceyhun Gülselam

Cevap: #6 Ceyhun Gülselam

İlk golde çok önemli katkısı vardı, bazı yerlerde çok iyi pres yaptı.

Çok az oynayan bir oyuncu olduğunu düşünürsek ben beğendim Ceyhun'u, birazda kaleyi görse daha iyi olacak.

Çok yavaş ,top bizdeyken çok etkisiz ,hücuma katılamıyor ,onun dışında iyi oynadı ::)

iyi bir rotasyon oyuncusu bedavaya aldik zaten daha iyisi olamazdi. mevcut bedavalardan en iyisini aldik. Sorun yok.

yeani...

İlk attığımız golde ortasahada topu kapan ve atağa çıkaran isimdi.Alternatif bir oyuncu için iyi.Trabzon'da oynarken o direk kıran şutlarını bir görsek çok iyi olacak ama tek şutu vardı oda stad dışına gitti :/

Yaratıcı bir oyuncu değil , hiç ışık vermedi ve takım resmen 10 kişi oynadı , keşke A2 den bir oyuncu oynatsaydık daha üretken oynardık

benmi yanlış izledim. özellikle ilk yarı cok iş yaptı. 2tane gollük pozisyon yarattı biri gol oldu. bukadar oynamayan adam takıma katkı verdi. valla ben begendim.

Çok top kesti la adam,güzel oynadı bence.Defansif önlibero olarak bence görevini yaptı.

Bence defansif olarak iyi idi, duracağı yeri çok iyi biliyor, müdahaleleri başarılı ama hücuma katkısı çok azdı.

Gene de oynamadığı maçlarda Meloyu çok ararız.

taş gibi defansif orta saha . ofans 0'a yakın yanlız ama olsun . kimse ondan gol-assist beklemesin . 3. stoper gibi oynatıldığı zaman gol yemeyiz , net .

Cok yerinde müdahaleleri vardı tam bir ön libero golde de topu o kaptı. Gelecek sene CL maçlarında bu cocugun kıymetini anlıcaz.

Geri
Üst Alt