#6 Ceyhun Gülselam

Cevap: #6 Ceyhun Gülselam

adam daha ne yapsın ölümüne girdi kafa toplarına.

Hem Türk futbolcu hemde yedek.

Böyle bir oyuncuyu kim beğenebilir ki ?

Uyruğu İrlanda olup ismide McGeady,O'Leary falan olacakki off uğruna ölürlerdi.

Bence üstüne düşen görevi gayet iyi yaptı.Çok iyi niyetli oynuyor.

:tiphat:

çok üst düzey oynamasada iyiydi. yaşı genç-türk-aynı zamanda yedek

daha noolsuun

Ben hic beyenmedemim ..........paslari cok kotu!

:sgr::sgr:

şok presi iyi yaptı onun dışında mustafa sarpı aratmadı yaptığı çok basit pas hatalarının yanı sıra çok çok ağır geri dönüşlerde sıkıntı yaratıyor takım hücumdayken

kısa pasları çok zayıf ama maç eksigine baglamak lazım sürekli forma giyen bir adam degil pası dogru dogrultuda atıyor fakat şiddetini ayarlayamıyor ya çogu kez pas şiddeti zayıf kaçtı ama mücadele pozisyon alma açısından başarılıydı ekstradan yapıcagı pas antremanlarıyla açıklarını kapatabilir iyi bir alternatif

böyle maçlarda işte oyuna gerek sonradan sokabileceğimiz ya da ihtiyaç varsa direk 11 oynatabileceğimiz sırıtmayacak bir oyuncu.

bence başarılı. yaşıda genç. her türlü maçta her türlü zamanda kulübende böyle bir adamın olması şanstır.

Fatih hocanın onu çok sevdiğinide biliyorum. Çok iyi insanmış.

Uzun yıllar takımda en iyi şekilde hizmet edecektir.

Yeterki her oyuncunun Selçuk Semih Elmander gibi yetenekte olacağını düşünüpte garip garip eleştirilerde bulunmayın. İhtiyaç olduğun hazır bulunan kullanabileceğimiz genç yerli oyuncu.

paslarını biraz isabetli atsa daha iyi bir yedek olur :)

2 farki yakalarsak oyuna girer

iyi mücadele ediyo ve göz ardı edilen bi oyuncu. hakan ünsal çok överdi ceyhunu...şutları çok iyi.en önemli özelliği bu.gençler maçında oynayacağı güzel bi oyun bana sürpriz olmaz.

topla bulusmadi ama yedekte olmasi bile insana güven veriyor , Sarp-Baris yedekte olmasindan bin kat daha iyidir

Şut çek lan artık :D

İyi bir alternatif , Allah korusun Melo - Selçuk ikilisinden biri sakatlanırsa oynayacak ilk adamdır Ceyhun.

bu akşam oynamasını bekliyordum, demek ki büyük sıkıntı var.

Geri
Üst Alt