#6 Ceyhun Gülselam

Cevap: #6 Ceyhun Gülselam

Ne yalan söyliyim hiç ama hiç beğenmedim ...

Geldiği günden beri en gereksiz transferlerden birisi olarak görüyorum inş devre arası oynayabileceği bir takıma gönderilir efendi çocuk ...

Sonradan biraz acildi ancak Galatasaray'da hicbizaman oynayamayacak Ceyhun.Oynayacagi takima gitmeli bence. Ersun Yanal'in ögrencisi. Para + Ceyhun = Alper

yeterli değil.. muhtemelen Fatih Hoca gönderecek sezon sonu

Beğenmedim :sad007:

İyi oyuncu. Ama bize yanlış zamanda geldi. Orta sahada futbolcularımız çok. Barış Özbek'in, Mustafa Sarp'ın döneminde gelseydi kral olurdu. Şimdi Selçuk'u falan izlediğimiz için, doğal olarak yeterli görmüyoruz :)

Uzun boyuyla her topa müdahele ediyor, o topa illaki dokunuyor ama ne bileyim ya. Oynasın ya.

Yerlilere kalacağımız önümüzdeki yıllarda elimizde tutulması gereken bi pozisyonda oynuyor ve bence fena da oynamıyor.. Oyum kalmasından yana..

devre arasi takas icin kulanilir

Busquets olur diyodum ama yok olmaz :ays:

yilda 1 milyonu cebe indiriyor, bir faydasi yok..

yılda iki kere şans verilen ceyhunu eleştirceğinize kahraman yaptığınız aydın,engin,emre,amrabatı suçlayın ilk onbir oyuncuları onlar,ceyhun ne yaptı ön libero golmu atcaktı,ilk yarı özellikle epeyde top kaptı...

adam senede 2 maç oynuyor kaldıki bugun iyi oynayanlardandı adamı leş yapmışsınız:D

Ceyhun'a gelene kadar önce Aydın'a bakın derim...

Halı saha maçına çağırsam 3 kişilik para alırım bu oyunuyla bundan.

gercekci olalim ancak böyle maclarda oynar , kupadan elendik ozaman devre arasi takas icin kulanabilir

Ceyhun = TV sokakta çekim yaparken kameranın kadrajına giren masum eleman. Topu bomba diye karakola götürebilir.

Geri
Üst Alt