#6 Ceyhun Gülselam

Cevap: #6 Ceyhun Gülselam | Kayserispor'da Kiralık

defansif orta saha dedi diye okumuştum ama sadece orta saha dedilerse alper de olabilir. ama hani melo gitse de gitmese de dedikleri için ben sanki direkt melo'nun yerine alacaklar gibi düşündüm.

Yok hocam orada biraz karışıklık olmuş ama bence Alper'i de , Melo'yu da alacağız anlamında söyledi :)

Yok hocam orada biraz karışıklık olmuş ama bence Alper'i de , Melo'yu da alacağız anlamında söyledi :)

sadece alper ile orta saha rotasyonu istenen seviyeye gelir mi tereddütlerim var benim. selçuk-melo-alper-hamit-yekta bence bir alternatif daha gerekebilir oraya. engin eski performansına kavuşursa gerekmez ama engin gözden çıkarıldıysa bir oyuncu daha lazım gibi.

sadece alper ile orta saha rotasyonu istenen seviyeye gelir mi tereddütlerim var benim. selçuk-melo-alper-hamit-yekta bence bir alternatif daha gerekebilir oraya. engin eski performansına kavuşursa gerekmez ama engin gözden çıkarıldıysa bir oyuncu daha lazım gibi.

Oda işte İnşallah Emre Can olur :)

Melo'yu şu anlık almıyoruz,Alper fener'de kaldık mı Ceyhun'a :o.Şaka bir yana Kayseri'ye vermemiz iyi oldu.Hazır gelecek en azından.

Ceyhun uzaktan şuutttt ve dağlara taşlara.

Kayseri 1 sezon daha istiyormuş alsınlar

ben kalmasindan yanayim. stoperde de oynayabiliyor. 6+0+4 malum. yarari dokunur

bundan birsey olmaz ama orta saha alinmazsa ceyhun birsürü mac oynar..

Cevap: #6 Ceyhun Gülselam

Kapı gibi stoperde şu ana kadar :ka21: Juniour G.Zan olmuş.

en kötü 3.yerli stoper olarak takımta tutulmalı, yıllık ücreti fazla olsada yeni bir yerli stoper almaya kalksak en az 4m ödemektense ceyhuna yıllık 1m vermek daha mantıklı

Rotasyonda kullanılması gerektiğini düşünüyorum hep.

Kayserispor'a 1 Milyona falan peşkeş çekeceğimize dursun sezonda 10 maç oynasın yeter.

bence takımda kalmalı stoper yedeği ve orta alanda iş yapar :yenieek:

Rotasyonda kullanılması gerektiğini düşünüyorum hep.

Kayserispor'a 1 Milyona falan peşkeş çekeceğimize dursun sezonda 10 maç oynasın yeter.

Amrabat kazigindan sonra ben Kayseriye futbolcu vermeye veya Kayseriden futbolcu almaya karsiyim. Onlar bize nasil fiyat cekiyorsa bizim de onlara abarti fiyat cekmemiz lazim Ceyhun icin. Istemezlersede pasa pasa bizde kalir 3.yerli stoper olarak . Mutlaka forma sansi bulacaktir bu sezon:yenieek:

Amrabat kazigindan sonra ben Kayseriye futbolcu vermeye veya Kayseriden futbolcu almaya karsiyim. Onlar bize nasil fiyat cekiyorsa bizim de onlara abarti fiyat cekmemiz lazim Ceyhun icin. Istemezlersede pasa pasa bizde kalir 3.yerli stoper olarak . Mutlaka forma sansi bulacaktir bu sezon:yenieek:

Son Okay örneğinde de gördük yine uçtular,yoksa bitecekti o transfer.

Ceyhun geçen sezon Kayserispor'un en iyi 3 oyuncusundan biriydi.Madem fiyatlar bu kadar uçtu bassınlar 5 Milyon Euro'yu alsınlar.Yoksa dediğin gibi 4.stoper,orta alanda alternatif olarak durabilir.

bugün baya iyiydi stoper ve ön liberoda alternatif olarak kalması lazım ceyhun çok işe yarayabilir

Ciddi maclarda görmeden yorumlamak pek dogru olmaz ama bugün güven verdi, iyi bir performans ortaya koydu.

Birakin da oynasin Sherwsbury Town'a karsi. Daha ciddi maclarda ak kara belli olur.

Geri
Üst Alt