#6 Ceyhun Gülselam

Cevap: #6 Ceyhun Gülselam

Okay'la takas olacaksa teşekkür edip yollamak lazım yoksa kalmasında sıkıntı yok ratosyonda hertürlü iş görür.

kalabilir seneye daha buyuk bi rol verebilir terim boy fizik yerinde

Baya istekliydi topa dalışları falan.Ben beğenirim kendisini zaten.Yedek ön liberomuz da yok.Stoperde oynayabiliyor.Alternatif olarak kalabilir.

G.Zan 'nin alternatifi ola bilir sakatlik yasarsa G.Zan/Semih

Kötü süper lig takımlarının maçlarında iyi oynar . Ama derbileri ve avrupa maçlarını kaldıramaz .

zaten iyi topcuydu,kendini gösteremedi bi türlü,bu sene fayda saglayacak takımımıza ben güveniyorum ceyhuna

Kiradan dönenler içinde iş yapabileceğini düşündüğüm tek isim belki de.Rotasyonda değerlendirilmeli,Kayserispor'a beleşten verilmemeli :ayatollah:

önder özen sportif direktörümüz olsa , 1 milyon euro ceyhun için çok yüksek, o paraya busquest javi martinez oynar derdi

ceyhun bu sene çok işimize yarayacak gibi inşallah faydalı olur bu yerli kıtlığında

Bugün stoperde gayet iyiydi. Fatih hoca bu sezon bi şans daha verir bence Ceyhun'a...

kalsın

Engin'den daha faydalı olabileceğini düşünüyorum bu sezon.Hem ortada hem de stoperde kullanırız.FM'de çok iyi oynuyordu zaten stoperde.

Fiziğini oldukça geliştirmiş. Ağırlığından da kurtulmuş. Anadolu kulüplerine 3-5 kuruşa peşkeş çekmemek lazım.

Üzerinde ki ölü toprağını atmış gibiydi..Bide gerçek yeri olan ön liberoda izlemek lazım.

FM'de stoperde çok iyi oynuyorsa kalsın o zaman.. Stoper oynasın.. bi bitmediniz muaahhoim

Üzerinde ki ölü toprağını atmış gibiydi..Bide gerçek yeri olan ön liberoda izlemek lazım.

Stoperde daha iyi olacak gibi, önlibero için halen bi kalaslık mevcut (kötü anlamda değil kendi ekseninde dönüşleri çok yavaş) stoperde yetiştirilirse çok verimli olacağı kanısındayım geldiğinden beri

AW: #6 Ceyhun Gülselam

Bu uzun maratonda muhakkak yer bulacaktır kendisine. Geçen sezon nasıl gökhan zan sonradan takıma girip tatmin edici bir performans sergilediyse, Ceyhun da muhakkak şans bulacaktır. Bence kalmalı hem stoperde hemde defansif orta sahada alternatif olarak. Dandik türk oyuncuların değere bindiği zamanda kalması göz çıkarmaz. Bazıları son zamanlarda kendisinin ismini Sercan, çağlar,yiğitle ayni ortamda andı.Bence bu doğru değil. Ceyhun yararlı olacaktır. Geri tayfadan böyle birsey beklenemez.

Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2

Geri
Üst Alt