#6 Ceyhun Gülselam

Yekta'dan cok daha kaliteli kumas Melo'nun alternatifi olarak, ozellikle 4-5-1 sisteminde

Sıkı avrupa maclarinda melo ceyhun selcuk yapabiliriz.. topla arasi iyi paslari falan kesiciligide iyi ben ceyhunu trabzondayken begeniyordum..kafa golu de atar sut da ceker

belli düzey bekliyordum ama bu kadar öne çıkamsına çok şaşırdım. fiziki dezavantajlarına ragmen çok iyi işler yaptı. umarım yükselerek büyür

Enteresan şekilde iyi oynadı en azından bu düzeyde kalabilse koruyabilse iş görebilir ama çok dengesiz ne yapacağı belli olmuyor işte.

Aslında devamlı oynaması gereken bir futbolcu. Umarım rotasyonda iyi işler yapar ve takımımıza yararlı olur. Geçen seneki hamlığını üstünden attığı çok açık..

Rotasyon icin cok iyi bir yerli alternatif. Kayseriye gitmesinin yaradigini gözetleyebiliyoruz. Anlamis Galatasarayda oynamanin degerini sanirim. Melo yerine oynayabilir ligde rotasyonda, vücüdunu kullanmasini iyi biliyor.

2 sayfa önceki yorumlara bak,son yorumlara bak.Gerçekten ilginç bir taraftar topluluğuyuz.Bir maçla asıp,bir maçla kral yapıyoruz.Güzel bir kamp geçirdi.Fatih hoca kadroda düşünecektir.

Geri
Üst Alt