#6 Ceyhun Gülselam

Stoper Denenebilir Orta Sahada Bze Uygun Oyuncu Değil Biz Çift Yönlü Orta Saha Severiz

2 sayfa önceki yorumlara bak,son yorumlara bak.Gerçekten ilginç bir taraftar topluluğuyuz.Bir maçla asıp,bir maçla kral yapıyoruz.Güzel bir kamp geçirdi.Fatih hoca kadroda düşünecektir.

hater taraftar kitlesi yapar, 2 sayfa öncesi ptt1.ligde oynayamaz der ki adam geçen yıl kayseri gibi takımda çatır çatır oynamış, bu maçta kral der

gerçi ceyhun stoper oynadığı ilk hazırlık maçlarında bile kadroya girmeyi hakettiğini gösterdi. oynadığımız sistemde melo nun tek alternatifi ceyhun olur. umarım bunu anlamıştır hoca sırf emreye torpil geçmek için melosuz maçlarda emreyi oynatmaya kalkmaz yine.

Noldu la bir maçta değişti yorumlar?

Ben bir kaç hafta önce Ceyhun'u bir kez izlemeyen futbol cahili arkadaşlar ben burda onu savunurken laf atmıştı da. Bakıyorum şimdi övüyorlar :)

Bugün gerçekten iyi oynadı, fiziğini çok iyi kullandı. İlk hazırlık maçlarında o kadar beğenmemiştim ama rotasyonda iş görecektir.

Bende kalmasindan yanayim, en kötü ihtimal oynayacagi bir takima kiralanabilir.

Sent from my Samsung Galaxy S3 using Tapatalk 2

Mutlaka takimda kalmali. Benim cok begendim bir futbolcu Ceyhun. Bana göre Melo´nun tek alternatifi.

Eger Oguzhan gibi futbolculari almak icin takas olacaksa, Yekta´yi filan yollasinlar, Ceyhun´u degil

Kayseri adam etmiş bunu iyiki opsiyonuyla vermemişiz yoksa Amrabat gibi yaparlardı

Adam Kayserinin 2. yarıdaki çıkışının en önemli sebeplerinden biri biz hemen 2.lig topçusu yaptık...Birçok kere yazdım ligde bazı maçlarda Melo tribüne gönderilip Ceyhun o bölgede kullanılabilir.. Yeter ki adama biraz güvenelim özgüveni yerine gelsn.. Kayseri boşa ısrar etmez bir adam için hala Ceyhunun peşindeler .. Ben dm olarak her türlü Yektaya tercih ederim ama çift yönlü orta saha olma konusunda eksikleri var..

hep dedim bu cocuga hic sans vermedi ft.bence iyi topcu, hem ortasahada hem defansda is yapar, cok net.

Yeterli türk oyuncularin kitligi oldugu zamanda böyle futbolcular kadroda tutulmali. Ligde rahatlikla Melo yerine oynayabilir bazi maclarda. (Sakatlik,kontenjan sorunu oldu mu). As yabancilar belli: Muslera,Eboue,Chedjou,Melo,Sneijder,Drogba. Diyelim Rieraya veya Amrabata yer acacaksin kadroda koyarsin Melo yerine Ceyhunu. Defansif acidan pek siritacagini sanmam, ama kimse Ceyhundan fantastik ofansif katki beklemesin. Ve unutmayin Trabzonun sampiyon oldugu sene Ceyhun o takimin banko ön liberosuydu. Dün dikkatimi cekti, vücudunu kullanmayi iyi biliyor,perdeleme duvar olmak gibi seyleri iyi yapiyor. Kayseri macerasinin ona yaradigi apacik ortada. Stoper olarak da kullanma imkanimiz var. Dursun Ceyhun iyidir :encouragement:

Yeni Yaya Toure olur kendine bakar ve şans bulursa fiziği yeteneği uygun istikrar lazım.

Geri
Üst Alt